KOOKWEEKEND

Lekker koken en nieuwe mensen ontmoeten, dat doe je tijdens het Elkaar Ontmoeten Kookweekend. Volg een gezellige kookworkshop en blijf slapen in het Bourgondische ‘s-Hertogenbosch op een prachtige locatie.

Ontmoet gelijkgestemde onder het genot van heerlijke wijn en culinair kokkerellen onder leiding van een echte Chef. Uiteraard staat hier, net zoals bij onze Zeilweekenden, gezelligheid op de eerste plaats en slaap je in een prachtig hotel.

De eerste contacten leg je al via de groeps-Whatsapp en zo kan je eventueel carpoolafspraken maken en up-to-date info over het weekend ontvangen.

Op zaterdagmiddag check je rond 14:00 uur in bij het hotel. Hier kan je genieten van de sauna, zwembad, fitness, wellness, squash- en tennisbanen en van de gezellige bar.

Je kan kiezen voor een eenpersoonskamer met 1 groot bed of voor een tweepersoonskamer met twee losse bedden. Deze kamer deel je dan met een andere kookweekendgast.

We brengen je rond 18:00 uur vanuit het hotel naar de kookstudio en rond 23:00 uur word je weer bij je hotel afgezet. Het ontbijt is om 9:00 uur in het hotel  (andere tijden kan in overleg) en we checken om 14:00 uur weer uit.

Bij het hotel kan je gratis parkeren en gebruiken van Wifi en alle andere faciliteiten.

Na je opgefrist te hebben in het hotel, word je zaterdag 18:00 uur opgehaald in het hotel. Om je 10 minuten later te ontvangen in de nieuwe kookstudio. Hier zullen we onder het genot van heerlijke hapjes en een aperitief ons aan elkaar voorstellen. Na deze voorstelronde en het borrelen zal onze chef de planning, het menu, de ingrediënten aan de hele groep uitleggen. Er wordt gewerkt met kersverse (seizoens)producten, die op pure en ambachtelijke wijze worden verwerkt in de verschillende gangen.

Of je nu een uitgebreid 4-gangendiner wil leren bereiden, allerlei soorten sushi wilt leren rollen, exclusieve fingerfood hapjes of amuses wilt leren maken… deze kookworkshop zal een mooie beleving zijn waar je ruim de mogelijkheid hebt om tussendoor elkaar beter te leren kennen. Dit alles onder het genot van bijpassende wijn.

Het bereiden van de gerechten van het menu wordt verdeeld over de verschillende deelnemers van de kookworkshop zodat iedereen actief meedoet. Op het einde wanneer de ‘mise en place’ klaar is gaan we met de gehele groep aan tafel om heerlijk te gaan genieten van ons resultaat. Als extra krijgt je de recepturen mee naar huis, zodat je jullie eigen gasten een volgende keer een culinaire verrassing kunt voorschotelen.

De volgende ochtend gaan we met elkaar ontbijten om 9:00 uur. (tijd kan in overleg), waarbij we met elkaar nog gezellig kunnen napraten over de avond ervoor.

Bij voldoende animo, is er de optie om de zondag nog een leuke activiteit te doen in ‘s-Hertogenbosch.

Elkaar Ontmoeten - Kookweekenden
Elkaar Ontmoeten - Kookweekenden
Elkaar Ontmoeten - KookweekendenElkaar Ontmoeten - Kookweekenden
Elkaar Ontmoeten - Kookweekend
Elkaar Ontmoeten - Kookweekenden
Actuele groepsinformatie:
Maximale groepsgrootte: 20
Minimale groepsgrootte: 8
Aantal personen geboekt: 9
Aantal mannen: 4
Aantal vrouwen: 5