KOOKWEEKEND

Lekker koken en nieuwe mensen ontmoeten, dat doe je tijdens het Elkaar Ontmoeten Kookweekend. Volg een gezellige kookworkshop en blijf slapen in het Bourgondische ‘s-Hertogenbosch op een prachtige locatie.

Ontmoet gelijkgestemde onder het genot van heerlijke wijn en culinair kokkerellen onder leiding van een echte Chef. Uiteraard staat hier, net zoals bij onze Zeilweekenden, gezelligheid op de eerste plaats en slaap je in een prachtig hotel.

De eerste contacten leg je al via de groeps-Whatsapp en zo kan je eventueel carpoolafspraken maken en up-to-date info over het weekend ontvangen.

Op zaterdagmiddag check je rond 14:00 uur in bij het hotel. Hier kan je genieten van de sauna, zwembad, fitness, wellness, squash- en tennisbanen en van de gezellige bar.

Je kan kiezen voor een eenpersoonskamer of voor een tweepersoonskamer met twee losse bedden. Deze kamer deel je dan met een andere kookweekendgast.

We brengen je rond 18:00 uur vanuit het hotel naar de kookstudio en rond 23:00 uur word je weer bij je hotel afgezet. Het ontbijt is om 9:00 uur in het hotel  (andere tijden kan in overleg) en we checken om 14:00 uur weer uit.

Bij het hotel kan je gratis parkeren en gebruiken van Wifi en alle andere faciliteiten.

Na aankomst in het hotel heb je voldoende tijd om je even lekker op te frissen. Vervolgens word je op zaterdag om 18:00 uur opgehaald in de lobby, waarna wij je 10 minuten later in de kookstudio ontvangen.

Hier zullen we onder het genot van heerlijke hapjes en een aperitief ons aan elkaar voorstellen.
Na deze voorstelronde en het borrelen zal onze chef een toelichting geven over de planning, het menu en de ingrediënten. 
Er wordt gewerkt met kersverse (seizoens)producten, die op pure en ambachtelijke wijze worden verwerkt in de verschillende gangen.

Of je nu een uitgebreid 4-gangendiner wil leren bereiden, allerlei soorten sushi wilt leren rollen, exclusieve fingerfood hapjes of amuses wilt leren maken, deze kookworkshop zal een mooie beleving zijn! Tijdens het kokkerellen heb je ruimschoots de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen, dit alles onder het genot van bijpassende wijnen.

De bereiding van het menu wordt verdeeld over de verschillende deelnemers van de kookworkshop, zodat iedereen actief meedoet.
Hierna gaan we met de gehele groep aan tafel om heerlijk te gaan genieten van het resultaat.
Je krijgt sowieso alle recepten mee naar huis, zodat je je eigen gasten een volgende keer kunt verrassen met culinaire hoogstandjes.

Zondagochtend gaan we om 9:00 uur met elkaar ontbijten (tijd kan in overleg), waar we met elkaar nog gezellig kunnen napraten over de avond ervoor.

Bij voldoende animo is er de optie om zondag nog een leuke activiteit te doen in Den Bosch.

Elkaar Ontmoeten - Kookweekenden
Elkaar Ontmoeten - Kookweekenden
Elkaar Ontmoeten - KookweekendenElkaar Ontmoeten - Kookweekenden
Elkaar Ontmoeten - Kookweekend
Elkaar Ontmoeten - Kookweekenden
Actuele groepsinformatie:
Maximale groepsgrootte: 30
Minimale groepsgrootte: 8
Aantal personen geboekt: 10
Aantal mannen: 4
Aantal vrouwen: 6