Elkaar Ontmoeten op het Water

Op vrijdagmiddag 31 mei kom je al drijvend over de Bossche wateren in contact met andere vrijgezellige 50-plussers. Zodra ‘Ouwe Dirk’ rondvaart, gaan we bourgondisch genieten en Elkaar Ontmoeten.

Op vrijdag 31 mei ontmoeten singles van 50+ elkaar aan boord van ‘Ouwe Dirk’. Hij ligt dan aangemeerd bij het Bolwerk achter de Uilenburg in Den Bosch. Zodra iedereen aan boord is, kiest de rondvaartboot het ruime sop van de Bossche Wateren en de Maas. Op het dek ontmoeten single mannen en vrouwen Elkaar en zullen de rest van de dag op een vrijblijvende wijze elkaar beter leren kennen.

Zodra ‘Ouwe Dirk’ rondvaart, gaan we bourgondisch genieten. Bij de koffie wordt de enige echte Bossche bol geserveerd. Onderweg meren we aan voor een creatieve picknick, waarna terug aan boord mooie cocktails en smakelijke hapjes worden geserveerd. Terug aangekomen bij het Bolwerk kunnen we aanschuiven bij ‘Gezellige Zaken’, één van de gezelligste culinaire events van Den Bosch.

Opstapplaats: Den Bosch bij ‘Het Bolwerk’, achter de Uilenburg in Den Bosch. Daar ligt de rondvaartboot ‘Ouwe Dirk’, aan het einde van de steiger.
Adres: Sint Janssingel 25 – Den Bosch – 073-888 26 46.
Tijden: We vertrekken om 13.00 uur en komen rond 17.30 uur weer teug bij  ‘Het Bolwerk’.
Station: ‘Het Bolwerk’ ligt op 2 minuten lopen vanaf het station. Lopende over de Wilhelminabrug zie je het aan de rechterkant liggen.
Parkeren: Je auto parkeren kan overal langs het water, hiervoor moet je wel betalen. Er zijn voldoende parkeergarages rondom het centrum van Den Bosch. Houd dan wel rekening met wat extra looptijd naar de locatie.

Vertrektijd van de boot, ‘Ouwe Dirk’, is om 13.00 uur. Gastheer Mart zal iedereen persoonlijk verwelkomen aan boord. Wanneer alle gasten aan boord zijn, wordt het gehele programma uitgelegd. Al varend ontdek je het mooie oude Den Bosch wat op zich al een leuke ervaring is! Onderweg heb je ruim de tijd om Elkaar te Ontmoeten, terwijl er uiteraard ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd. Rond 14.15 uur leggen we aan voor een creatieve picknick, waar heerlijke hapjes en drankjes worden geserveerd.

Rond de klok van 17.30 uur zijn we terug op ‘Het Bolwerk’.
Het toeval wil dat het gezelligste culinaire event van Den Bosch plaatsvindt, namelijk ‘Gezellige Zaken’.
Bij voldoende animo bestaat er uiteraard de mogelijkheid om hier met z’n allen naartoe te gaan, de organisatie zal dit ter plekke checken.

We gaan er wederom met Elkaar een onvergetelijke middag van te maken!

foto: Gezellige Zaken