ZEIL-WEEKEND – Lounge stijl

Waddenzee

Ga een relaxed weekend zeilen en ontmoet gelijkgestemde 50/60Plus singles.
Dit alles op een geheel verzorgd ‘luxe’ zeilschip, onze kok verwent je de gehele tocht met zijn liefdevol gemaakte gerechten. Dit alles op een ongedwongen, ontspannen en gezellige manier door de Nederlandse wateren, waar voldoende tijd is om elkaar te leren kennen.

Luxe en comfortabele zeilschip
Dit Zeilschip is één van de snelst varende zeilklippers van Nederland en biedt plaats aan 24 personen. Het schip is van alle gemakken voorzien en nodigt uit om te genieten.
Ze is gracieus, snel, comfortabel en ‘luxe’ ingericht in een moderne en trendy lounge stijl.
Geniet samen van een kop koffie of een goed glas wijn in de fijne kuip met heerlijke rondzit of kijk naar de ondergaande zon op het middendek.

Ontmoet gelijkgestemde 50/60Plus singles tijdens een relaxed weekend zeilen rondom het IJsselmeer, de Friese wateren of de Waddeneilanden. Samen met de schipper en de andere singles hijs je de zeilen van ons luxe zeilschip en geniet je van de prachtige omgeving. Tijdens dit geheel verzorgde weekend is er voldoende tijd om te ontspannen en de andere singles te leren kennen!

Kokkerellen
Onze kok zal je het gehele weekend liefdevol verzorgen.
Zaterdag is er de mogelijkheid om samen met de kok gezamenlijk te gaan kokkerellen voor het diner.

Waarom dit zeilweekend?
● Relaxed weekend zeilen over prachtige Nederlandse wateren
● Prachtig ‘luxe’ zeilschip voorzien van alle gemakken
● Geheel verzorgd: incl. maaltijden & non-alcoholische drankjes
● Enthousiaste reisbegeleider, schipper, matroos & kok

Opstapplaats is in Harlingen.
goo.gl/maps/tptoFkp1g3N2 – (Het zeilschip ligt hier rechts naast de grote blauwe kraan)

Aankomst is op vrijdag 20:00 uur.
Terugkomst is op zondag rond 15:00 uur.

In heel Harlingen is betaald parkeren. Het is mogelijk om tot voor het schip te komen met de auto om de bagage aan boord te brengen. Daarna moet de auto wel naar een parkeerterrein worden gebracht. Bagage vóór de incheck-tijd aan boord brengen is meestal mogelijk, wel graag in overleg.

Het schip is van binnen mooi, stijlvol en warm ingericht. Zo is het fijn om zowel buiten aan dek als binnen in het schip heerlijk te vertoeven. De zeilklipper is van alle gemakken voorzien, benedendeks is een ruime open keuken met 4-pits kooktoestel, twee koelkasten en een vaatwasser. Er is een gezellige rondzit met fijne banken en zitkussens om ultiem in te relaxen of gezellig samen te zitten. Er zijn twaalf kleine 2-persoonscabines met goede stapelbedden van twee meter lang met dekbedden, lakens en kussens,
twee douches en twee toiletten, centrale verwarming en warm water. Je kunt op het schip overnachten met 10 tot 24 personen.

Waan je een echte schipper of kapitein: help met de bediening van de zeilen of neem het roer over als je dat leuk vindt!
De route van deze prachtige zeiltocht is afhankelijk van de weersomstandigheden. Soms varen we langs zandbanken en komen we honderden zeehonden tegen. Soms kan het schip droog komen te liggen, ook een heel unieke ervaring!
In overleg kunnen we ervoor kiezen om op een van de Waddeneilanden zelf de meest populaire activiteiten te doen: wandeling rondom het dorp, een strandwandeling maken (het strand is vlakbij) en als we wat eerder zijn is er de mogelijkheid om fietsen te huren.
Zowel op Vlieland als op Terschelling zijn strandterrassen op loopafstand.

Elkaar Ontmoeten - ZeilweekendElkaar Ontmoeten - Zeilweekend
Actuele groepsinformatie:
Maximale groepsgrootte: 20
Minimale groepsgrootte: 10
Aantal reizigers geboekt: 18
Aantal mannen: 8
Aantal vrouwen: 10
4.9
4,9 rating
4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 16 reviews)
Uitstekend94%
Heel goed6%
Prima0%
Matig0%
Slecht0%

Beoordeel ons!

Prachtige manier om mensen te ontmoeten

5,0 rating
19 november, 2018

Ook ik heb vorig weekend een heerlijk weekend gehad aan boord van de ‘Avontuur’. Wat ik (buiten de dingen die eerder genoemd werden) het mooist en meest bijzonder vond waren de gesprekken die tot stand kwamen; iedereen aan boord heeft zn/haar eigen verhaal, eigen ervaringen. Er zijn inzichten uitgewisseld, dingen geleerd of begrepen waardoor mensen op een positieve manier weer makkelijker verder kunnen.
Ik denk dat je dat voor ogen moet hebben wanneer je zo’n reis gaat boeken: een prachtige, natuurlijke, ongedwongen manier om gelijkgestemde mensen te ontmoeten, mooie gesprekken te voeren, inzichten te krijgen en gewoon een paar heerlijke dagen genieten van water, wind, zon, zeilen, eten etc.!
Is dat je uitgangspunt dan kun je een prachtig weekend beleven.
(Mocht er dan toevallig toch iets moois ontstaan, iets meer dan vriendschap tussen 2 mensen, dan is dat natuurlijk heel mooi en bijzonder 😉 maar dit is niet het uitgangspunt en ook niet de opzet van deze trips!)

Christien Ypma

Sterren van de hemel gedanst

5,0 rating
15 november, 2018

En ik zat daar op het schip dit geweldige weekend. 😎 Een bijzondere ervaring, leuke mensen leren kennen en heerlijk gegeten. Niks moet, alles mag. Ik heb op het dek liggen mijmeren. Leuke gesprekken gevoerd. En de sterren van de hemel gedanst met alle aanwezigen op het schip. Een ervaring en herinnering waar ik nog lang met een smile op terug kan kijken.

Els van Daal

Ik had dit niet willen missen!

5,0 rating
20 oktober, 2018

Ook ik ben mee geweest op het luxe zeilschip en kijk terug op een fantastisch weekend onder geweldige weersomstandigheden! Geen zeilervaring, maar dat maakt niets uit! Ik had geen idee wat ik ervan moest verwachten, maar kan alleen maar zeggen: ik had dit niet willen missen! Fijne gesprekken gevoerd met fijne mensen.

Willy van Vuren