ZEIL-WEEKEND – Lounge stijl
Volgeboekt

Waddenzee

Ga een relaxed weekend zeilen en ontmoet gelijkgestemde 50/60Plus singles.
Dit alles op een geheel verzorgd ‘luxe’ zeilschip, onze kok verwent je de gehele tocht met zijn liefdevol gemaakte gerechten. Dit alles op een ongedwongen, ontspannen en gezellige manier door de Nederlandse wateren, waar voldoende tijd is om elkaar te leren kennen.

Luxe en comfortabele zeilschip
Dit Zeilschip is één van de snelst varende zeilklippers van Nederland en biedt plaats aan 24 personen. Het schip is van alle gemakken voorzien en nodigt uit om te genieten.
Ze is gracieus, snel, comfortabel en ‘luxe’ ingericht in een moderne en trendy lounge stijl.
Geniet samen van een kop koffie of een goed glas wijn in de fijne kuip met heerlijke rondzit of kijk naar de ondergaande zon op het middendek.

Ontmoet gelijkgestemde 50/60Plus singles tijdens een relaxed weekend zeilen rondom het IJsselmeer, de Friese wateren of de Waddeneilanden. Samen met de schipper en de andere singles hijs je de zeilen van ons luxe zeilschip en geniet je van de prachtige omgeving. Tijdens dit geheel verzorgde weekend is er voldoende tijd om te ontspannen en de andere singles te leren kennen!

Kokkerellen
Onze kok zal je het gehele weekend liefdevol verzorgen.
Zaterdag is er de mogelijkheid om samen met de kok gezamenlijk te gaan kokkerellen voor het diner.

Waarom dit zeilweekend?
● Relaxed weekend zeilen over prachtige Nederlandse wateren
● Prachtig ‘luxe’ zeilschip voorzien van alle gemakken
● Geheel verzorgd: incl. maaltijden & non-alcoholische drankjes
● Enthousiaste reisbegeleider, schipper, matroos & kok

Opstapplaats is in Harlingen.
goo.gl/maps/tptoFkp1g3N2 – (Het zeilschip ligt hier rechts naast de grote blauwe kraan)

Aankomst is op vrijdag 20:00 uur.
Terugkomst is op zondag rond 15:00 uur.

In heel Harlingen is betaald parkeren. Het is mogelijk om tot voor het schip te komen met de auto om de bagage aan boord te brengen. Daarna moet de auto wel naar een parkeerterrein worden gebracht. Bagage vóór de incheck-tijd aan boord brengen is meestal mogelijk, wel graag in overleg.

Het schip is van binnen mooi, stijlvol en warm ingericht. Zo is het fijn om zowel buiten aan dek als binnen in het schip heerlijk te vertoeven. De zeilklipper is van alle gemakken voorzien, benedendeks is een ruime open keuken met 4-pits kooktoestel, twee koelkasten en een vaatwasser. Er is een gezellige rondzit met fijne banken en zitkussens om ultiem in te relaxen of gezellig samen te zitten. Er zijn twaalf kleine 2-persoonscabines met goede stapelbedden van twee meter lang met dekbedden, lakens en kussens,
twee douches en twee toiletten, centrale verwarming en warm water. Je kunt op het schip overnachten met 10 tot 24 personen.

Waan je een echte schipper of kapitein: help met de bediening van de zeilen of neem het roer over als je dat leuk vindt!
De route van deze prachtige zeiltocht is afhankelijk van de weersomstandigheden. Soms varen we langs zandbanken en komen we honderden zeehonden tegen. Soms kan het schip droog komen te liggen, ook een heel unieke ervaring!
In overleg kunnen we ervoor kiezen om op een van de Waddeneilanden zelf de meest populaire activiteiten te doen: wandeling rondom het dorp, een strandwandeling maken (het strand is vlakbij) en als we wat eerder zijn is er de mogelijkheid om fietsen te huren.
Zowel op Vlieland als op Terschelling zijn strandterrassen op loopafstand.

Elkaar Ontmoeten - ZeilweekendElkaar Ontmoeten - Zeilweekend
Actuele groepsinformatie:
Maximale groepsgrootte: 20
Minimale groepsgrootte: 10
Aantal reizigers geboekt: 18
Aantal mannen: 8
Aantal vrouwen: 10
5
5,0 rating
5 van 5 sterren (gebaseerd op 24 reviews)
Uitstekend96%
Heel goed4%
Prima0%
Matig0%
Slecht0%

Beoordeel ons!

Top weekend

5,0 rating
8 augustus, 2019

Weekend zeilen met de Klipper Avontuur. Geweldige omgeving en atmosfeer om ook daadwerkelijk je ware liefde te ontmoeten. Heerlijk om samen de zeilen te hijsen en te kletsen. Super gezelschap voor een geweldig weekend.

Wilma

Een weekend met een gouden randje! Ik beveel deze reis zeker aan!

5,0 rating
29 juli, 2019

Ook ik was aanwezig van 19 t/m 21 juli op de Klipper “Avontuur”. Het was heel erg gezellig met mensen vanuit het hele land afkomstig! De organisatie en de verzorging, ook qua eten en drinken, was formidabel!. 1 ding was jammer….het was te kort! Hele leuke contacten gemaakt! En dat is uiteindelijk het doel van Elkaar Ontmoeten! We hebben de haven van Vlieland aangedaan en daar ook nog gefietst. Het zeilen was perfect onder goede Wind en weersomstandigheden. Zaterdag wat regen maar dat had ook weer wat Hollands! En Zondag heerlijk zon! Kortom…een weekend met een gouden randje! Ik beveel deze reis zeker aan!
Groet Agnes

Agnes

Super weekend gehad

5,0 rating
29 juli, 2019

Het weekend van 19 t/m 21 juli met de zeilklipper Avontuur het wad op geweest. Alles was perfect geregeld en een super tijd gehad zowel wat het zeilen betreft als wat de gezelligheid en contacten met mede singles.

Jan H.

Vrienden maken en je liefde ontmoeten...

5,0 rating
29 juli, 2019

Voor elk persoon die alleen door het leven gaat, hier kun je vrienden maken en wie weet iemand ontmoeten waar je de liefde vind

Jan

Het is 1 groot feest en je ontmoet werkelijk leuke en vrolijke mensen

5,0 rating
29 juli, 2019

Met de klipper op avontuur is een groot feest je ontmoet werkelijk leuke en vrolijke mensen en varen op t wad naar Vlieland is een belevenis op deze mooie klipper een culinaire genot van drie dagen inbegrepen

Ruud