NIEUWS

TV OPNAME RTL

Benadering door RTL, daar deze erg onder de indruk waren van het concept ElkaarOntmoeten.nl
Hierop is afgelopen zondag, 11 augustus, opname gemaakt over de ontstane vriendschappen maar zeker ook de liefdeskoppels
(Welke gemiddeld na elke activiteit ontstaan)
Opname zijn gemaakt op De Ruwenberg. Hier worden ook de kookweekenden gehouden.

Hilarische beelden tijdens zeilweekend

Tijdens het zeilweekend van juli had één van de gasten een zeerovers pruik meegenomen.

PARIJS DAKAR RALLY

ElkaarOntmoeten is voortaan ook ‘aanwezig’ bij de Parijs Dakar rally 😉
Met dank aan één van onze vaste gasten, Ed.

Artikel LINDA.

De twee marketing toppers van Elkaarontmoeten, Esther en Kay, bouwden zelf een camper en reisden daarmee door Nieuw-Zeeland.
Alles over dit spannende avontuur kan je nu lezen in LINDA nieuws.

Interview DTV Den Bosch

Mart van ElkaarOntmoeten.nl werd geinterviewd door de Bossche lokale omroep Dtv. Bekijk het interview in onderstaande film en zie wat de gemiddelde Bosschenaar vindt van het idee ‘Elkaar Ontmoeten op het Water’.

Wat vinden wij het gaaf om jou dit nieuwtje te brengen! Naast de kook- en zeilweekenden organiseren we op vrijdag 31 mei voor de allereerste keer

Elkaar Ontmoeten op het Water

Daten is een ding. Met een blind date afspreken in een restaurant? Dat kan erg ongemakkelijk zijn. Online daten is voor veel mensen te vluchtig en oppervlakkig. Maar nu is er een mooi en laagdrempelig alternatief: Elkaar Ontmoeten op het Water.

Op vrijdag 31 mei ontmoeten singels van 50+ elkaar aan boord van Ouwe Dirk. Hij ligt dan gemeerd aan bij het Bolwerk achter de Uilenburg in ’s-Hertogenbosch. Zodra iedereen aan boord is, kiest de rondvaartboot het ruime sop van de Bossche Wateren en de Maas. Op het dek ontmoeten de vrijgezelle mannen en vrouwen elkaar en zullen de rest van de dag op een vrijblijvende wijze elkaar beter leren kennen.

Dus zet hem maar vast in je agenda: vrijdag 31 mei – want dit wil je meemaken!

Wil je na het varen nog meer gezelligheid? Dan heb je de mogelijkheid om – op eigen gelegenheid – een bezoekje te brengen aan het culinaire evenement ‘Gezellige Zaken’ dat op dat moment ook plaatsvindt exact daar waar het opstappunt is van onze boot. Meer info klik hier 

Foto: ‘Het Bolwerk’ tijdens ‘Gezellige Zaken’. (gelijktijdig ook de opstapplaats van de boot)

50PlusBeurs

Wij hebben afgelopen september deelgenomen aan de 50PlusBeurs. Dit evenement was voor ons een groot succes.
Dit jaar zijn er, net als vorig jaar, 100.000 bezoekers geteld!
De 50PlusBeurs is al 25 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 600 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen.