OVER ELKAAR ONTMOETEN

Ik ben Mart van de Weijenberg (57) en de man achter ElkaarOntmoeten.nl. Hoe mooi is het om mensen tot Elkaar te brengen. Na bijna 30 jaar succesvol te zijn geweest als ondernemer in de modewereld, werd het tijd om mijn hart te volgen en mijn passie en kwaliteiten op een andere manier te gebruiken.

Mede aanleiding hiervoor was een scheiding in 2017. Na 26 jaar heb ik samen met mijn partner de dappere beslissing genomen om uit liefde voor elkaar te gaan scheiden. Hierna heb ik een zeilvakantie gemaakt onder de noemer ‘het verdriet mag er zijn, maar ik laat het van me afwaaien’. En dat is gelukt!

Uit de vele gesprekken die ik met gelijkgestemde 50-plus singles heb gevoerd en nog steeds voer, blijkt dat er een grote vraag is om in een gemoedelijke, gezellige sfeer ontmoetingen te hebben met gelijkgestemde, en eventueel een potentiële maatje.

Een toffe uitdaging om mijn krachten hiervoor aan te wenden en ervoor te zorgen dat er leuke uitjes en weekenden met een nagenoeg gelijke man-vrouwverdeling worden georganiseerd. Hiervoor ben ik met Njoy-reizen een samenwerking aangegaan, zij zijn immers één van de grootste spelers op de markt in 50plus singlereizen en hebben al veel know-how in huis. Uiteindelijk is hieruit ElkaarOntmoeten.nl ontstaan

De zeil- en kookweekenden zijn ondertussen al een groot succes. Daarnaast blijven we continue bezig met nieuwe, creatieve en gezellige activiteiten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook zodat je als eerste op de hoogte blijft.