Wij als organisatie kunnen natuurlijk van alles schrijven over hoe gezellig onze trips zijn en hoe waardevol de ontmoetingen waren. Maar het is natuurlijk leuker om de reacties van onze gasten te lezen. Zie hieronder.

Ben jij ook met Elkaar Ontmoeten op pad geweest? Deel dan jouw ervaringen hier. Alvast bedankt!

Wat een geweldig concept!

5,0 rating
12 september, 2020

Zeil weekend 4-7 sept. Heb echt een fantastisch weekend gehad! Geweldig hoe je met 15 volslagen onbekende een geweldig weekend kan hebben. Mart heeft er als gastheer voor gezorgd dat de sfeer er al direct goed in zat. Cindy en Harrie verzorgde voor ons het ontbijt en diner en ook de hele dag door werden er heerlijke hapjes geserveerd. De schipper Wamme en zijn matroos Chris hebben ons een geweldige zeil ervaring gegeven. In 1 woord “Top weekend”! En vrijgezelle 50 plus mannen , doe dit een keer! Het is het geld echt dubbel en dwars waard!

Gerard

Warm Vertrouwd Onbaatzuchtig en Eerlijk!!

5,0 rating
9 september, 2020

Afgelopen weekend en top ervaring beleefd!
Prachtig zeilweer, top crew en een fantastische gastheer!
Mart verstaat de kunst van verbinding!!
Weet in een korte periode de groep samen te smelten!!
Prachtige Klipper en een geweldige crew, heerlijk gegeten!
Ik zou zeggen Mannen…… Hijs de zeilen!
Echt een aanrader❗️

Klaas Elsinga

Dank jullie wel voor de gezellige dagen!!!

5,0 rating
8 september, 2020

Lieve mensen, ik had niet kunnen bedenken hoe leuk t is om op stap te gaan met 15 onbekende, zoveel verschillende mensen. Ik heb GENOTEN 🥳⛵
Dank jullie wel voor de gezellige dagen!!!
Top georganiseerd Mart en crew!!

Anita

Alles is geweldig

5,0 rating
6 september, 2020

Net terug van een weekend met Marty en 10 singles… wat heb ik genoten van elkaar ‘t weer ‘t zeilen ‘t heerlijke eten, echt een beleving om niet te vergeten. Gelukkig hebben we de foto’s nog, hihi.
Veel gelachen en nix moet en veel kan, ook als onervaren zeilster toch een vette aanrader. Gewoon een keer doen. Is ‘t geld dubbel en dwars waard… Top!

Nico

Speciaal voor de mannen die nog twijfelen, gewoon doen!

5,0 rating
30 augustus, 2020

Om het in één woord samen te vatten, geweldig!! Het zeilweekend van 21-23 augustus weekend was er eentje om niet meer te vergeten. Leuke en gezellige mensen ontmoet en mooie gesprekken gevoerd. Qua zeilen kon het haast niet beter. Lekker harde wind, maar ook weer niet te hard. Daardoor moesten wij als passagiers af en toe ook flink aan de bak, maar dat verhoogde het plezier alleen maar. Mart en catering crew Cindy en Harry, schipper Wamme en deckmanager Douwe hebben het allemaal voortreffelijk gedaan en waren gewoon één met de groep. Het ontbrak ons aan niets.
Het was een weekend waar ik met warme gevoelens op terug kijk, dankjewel Mart 🤗
P.S. speciaal voor de mannen die wel zouden willen maar toch nog twijfelen, gewoon doen, je zult er geen spijt van krijgen. Iedereen komt alleen en vindt het misschien eng of te spannend, maar dat is tegelijk ook wat de groep mensen bindt. je zult merken dat meteen de eerste avond het al heel leuk en gezellig wordt. Gun jezelf dit uitje!

Louk

Voor diegene die nog twijfelt, gewoon doen.

5,0 rating
25 augustus, 2020

Voor diegene die nog twijfelt, gewoon doen. Misschien vind je het eng om alleen te gaan? (Bijna) iedereen komt alleen en vindt het best wel spannend. Mart stelt iedereen op zijn gemak en de sfeer is heel relaxed. Verder alles TOP geregeld zoals eten, drinken, accommodatie en programma.
Wij hebben een super weekend gehad (21/8)

Paulien

EEN TOP WEEKEND!

5,0 rating
25 augustus, 2020

Een gezellig weekend zeilen had ik voor begin Augustus ingedachte en ingeschreven, maar helaas de boot was al vol. Maar na een telefoontje van Mart was er toch nog wat te regelen, het werd 21augustus dat kon nog net voor mijn vakantie dus, Mart toegezegd dat ik graag mee wilde. Die WhatsApp groep is wel een schot in de roos Mart. Hier begint de voorpret. beetje voorstellen wie waar vandaan komt, om als mogelijk te carpoolen.
Vrijdag allemaal inschepen en voorstel rondje in levende lijve, altijd leuk als je het verhaal bij een plaatje kan matchen. Door de harde wind hebben wij hier maar de helft van mee gekregen maar nog tijd genoeg om elkaar beter te leren kennen. De catering was prima geregeld door Cindy en Harry en later het weekend bijgestaan door Anna. Zaterdag lekker windje om te zeilen voor de zeilliefhebber. Windkracht tussen de 6 en 7 met uitschieters naar 8. Hierbij hebben wij het niet allemaal droog kunnen houden, Toch Mart? Bij aankomst op Terschelling even de benen strekken op de wal bij de Horeca even wat gedronken en na een korte wandeling en een ijsje weer terug voor het avondeten. gezellig met elkaar eten en kletsen. s avonds met een clubje naar het strand om van onze uitgebreide playlist te genieten. dansen met een wijntje erbij (Leuke ervaring) terug op het schip nog een paar uur elkaar aan de praat gehouden tot in de late uurtjes.
Volgende dag voor de wind als een speer terug naar Harlingen. Al met al een weekend met leuke mensen leren kennen, leuke en ook diepe gesprekken, veel gelachen. EEN TOP WEEKEND DUS.

Bert

Van het begin tot het einde genoten van dit zeilweekend.

5,0 rating
25 augustus, 2020

Alles is al gezegd in eerdere reviews. Het was echt een TOP weekend ( 21 aug.) Alles klopte gewoon. Fijne mensen leren kennen, bijzondere gesprekken gevoerd, mooie momenten beleefd, lekker gegeten, relaxte sfeer, fantastische crew. Kortom van het begin tot het einde genoten van dit zeilweekend.

Doretia

Geweldig zeilweekend gehad.

5,0 rating
13 augustus, 2020

Na een iets mindere periode in mijn leven de stap genomen om me in te schrijven voor een zeilweekend op de Waddenzee.
Zag er eigenlijk wel een beetje tegenop, maar dat bleek nergens voor nodig. Met alle deelnemers afgesproken dat we elkaar eerst gingen ontmoeten bij een strandtent vlak bij het zeilschip, om dan, na een versnapering aldaar, richting het schip te gaan.
Na een hartelijke ontvangst, hapje en een drankjes het hele weekend in overvloed, even officieel even aan elkaar voorstellen.
Wat doe je dan verder op zo’n weekend? Op het bovendek lekker zitten kletsen, soms even meehelpen als de schipper hulp kon gebruiken. In Terschelling lekker gewandeld, gewinkeld en naar het strand geweest.
Ook lekker genieten van het zeilen met het schip op zich, lekker van je af kijken en genieten. Honderden zeehonden begroet die lagen te zonnen op een zandbank en soms een verfrissende duik namen in de Waddenzee.
Onder het motto, niets moet en alles mag kan ik terugkijken op een heerlijk zeilweekend. Een aanrader!
Dat laatste, “alles mag”, is niet helemaal waar, we wilden met z’n allen wel langer op het schip blijven, maar dat kon helaas niet. Laat dit het grootste compliment zijn voor dit zeilweekend.
Mart en de vaste bemanning, bedankt, maar wil de andere deelnemers van deze zeiltocht ook bedanken, zonder hun was dit superweekend niet zo geslaagd geweest.

Erik

Wat een super formule. Mart maakt waar wat hij belooft. Dit is de manier om mensen te leren kennen.

5,0 rating
11 augustus, 2020

Afgelopen weekend mezelf verwend met een heerlijk weekend zeilen. Zat er al 2 jaar tegenaan te hikken maar vond het best wel aan de prijs. Ben na dit weekend een andere mening toegedaan. Het is de prijs dubbel en dwars waard! Gastheer Mart zit goed in zijn vel en maakt waar wat hij belooft. Hij heeft een superformule bedacht om elkaar te ontmoeten.
Heb dus super relaxed weekend gehad op een prachtig schip. Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes en af en toe een dansje, ongedwongen kennis kunnen maken met hele diverse mensen. Wat hebben we gelachen, mooie gesprekken gehad en contacten aangegaan. En er werd heel respectvol met elkaars ruimte omgegaan in verband met corona.
Genoten van het prachtige schip waarop het door de grote ruimte heerlijk toeven is, van schipper Wamme en zijn matroos, van de keuken waarin Liesbeth en Michael druk in de weer waren om het ons naar de zin te maken. We hadden alles mee, prachtig weer, leuke mensen en op zondag trok de wind aan waardoor we de kracht van de wind in de zeilen goed konden voelen en het schip en de schipper ons lieten meemaken wat echt zeilen is.
Ik heb genoten van A tot en met Z! En ga het aanraden bij alle 50+ers die ik ken!

Brigitte Munzebrock

Je leert elkaar op 'n leuke manier kennen.

5,0 rating
11 augustus, 2020

Heel fijn weekend gehad ongedwongen sfeer niks moet alles mag.
leuke, lieve mensen ontmoet hoop gelachen maar ook serieuze gesprekken gehad, je leert elkaar op ‘n leuke manier kennen.
En ja op een hele mooie meer dan 100 jaar oude luxe klipper met heerlijke catering en fijne begeleiding.
Genoten van Terschelling en snachts een strand feestje!!!!! Dankzij de sterke wind op de terug weg flink in de zeilen gehangen, hard werken maar heel leuk, hele goeie schipper en matroos.
in een woord geweldig

Hans

Dit is echt aan te bevelen. En als je twijfelt..... is nergens voor nodig!

5,0 rating
11 augustus, 2020

Ik had zonder twijfel ingeschreven voor het zeilweekend. Door de enthousiaste reacties van de vorige deelnemers heb ik direct ingeschreven en heb er geen spijt van. Al vanaf het begin was er heel leuk contact via de app en hebben wij vooraf afgesproken om vast kennis te maken. Na de gezellige kennismaking gingen wij gezamenlijk naar het schip en werden wij hartelijk ontvangen door de bemanning en Mart. Hapjes en drankjes en en de kennismakingsronde was heel fijn om mee te maken en de verhalen en achtergrond te horen van anderen. Het vervolg op zaterdag varen richting Terschelling en de catering was heel goed geregeld en gemaakt door Liesbeth en Michael. Zaterdagavond strandfeest supergezellig. Zondag met prachtig zeilweer terug naar Harlingen met allemaal leuke en lieve mensen, veel lol gehad. Dit is echt aan te bevelen. En als je twijfelt….. is nergens voor nodig.

Rick Ekels

Een weekend dat voelt als een week vakantie!

5,0 rating
31 juli, 2020

Een zeilweekend om niet snel te vergeten. Alles mag en kan, niets hoeft. Lang geleden dat ik zo heb kunnen relaxen. Het voelde of ik een week op vakantie was geweest. En zeilen: ja, dat ga ik vaker doen!
Leuke contacten, verrassende momenten: gun dit jezelf!

Henrike

Verslavend

5,0 rating
30 juli, 2020

Het zeilweekend was fantastisch. Prachtig schip met super verzorging, zo mooie Wadden en leuke mensen. Dit wil je vaker dus Mart regel jij voldoende data?

Agnita

Op en top verwennerij!

5,0 rating
23 juli, 2020

Een fijn weekend gehad op een heel mooi schip.
Het begon met een verrassend welkom in onze hut.
Steeds was er heerlijk eten, drankjes en een lekker hapjes tussendoor. Zelfs geserveerd op het dek door Cindy en Harry, onze koks, die altijd wel wat aan het klaarmaken waren in de keuken.
Genieten bij een strak blauwe lucht en met wind in de zeilen, een muziekje, relaxen op de deining van de golfen. Gezellige gesprekken met een bijzonder gezelschap; serieus en met een lach.
Aangestuurd door schipper Wamme en matroos Douwe, regelmatig hard werken op het schip. Met alle gasten in touw en aan de sjouw.
Dan was er nog een bezoekje aan Vlieland. Aankomen in de haven met veel roering, wandelen door duinen en winkelen in het pittoreske winkelstraatje. Hier en daar terrasje pikken, rondkijken en samen babbelen.
Een avond genieten aan het strand, met lampjes wijntjes, spelletje en dansje.
Voor Mart, was geen moeite teveel. Hij maakte van het weekend een echt feestje!
Zeilen op de Waddenzee met Mart? Ik zeg doen!!!

Truus

Een feestje was dit weekend, volop energie weer thuis.

5,0 rating
21 juli, 2020

Terug van een méér dan fantastisch zeilweekend!! ( 17-19 Juli )
Mart nam ons mee,met zijn positieve innemende vibe, op het prachtige schip van Wamme.
Vol passie & enthousiasme over het schippersvak betrok Douwe,de matroos,ons bij de activiteiten welke er gedaan moesten worden tijdens de tocht. Super leuk om te doen samen!
Ondertussen werden wij de hele dag door verwend met overheerlijke hapjes van Harry & Cindy.
De meest lekkere creaties toverde dit leuke stel tevoorschijn.
Het weer was prachtig,de wind goed,het varen een mooi avontuur,met aan boord een gemêleerde groep enthousiaste mensen die ervan genoten samen op pad te zijn.
Het contact maken ging gemakkelijk,er is onderlinge herkenning,er hoeft niets,alles is mogelijk.
Onder het genot van muziek,goede gesprekken,en gelach,heb ik ervaren dat indien je twijfelt dit echt een X mee moet maken.
Een feestje was dit weekend, volop energie weer thuis.
Mart & Crew nogmaals dank! Jullie weten wat een 50+ nodig heeft…TOP!

Petra

Loved it 😍

5,0 rating
21 juli, 2020

Een geweldige ervaring voor mij tijdens het zeilweekend van 17-19 juli.
Geweldige boot. Lekker eten en drinken. Maar bovenal de medevaarders. Echt een aanrader om een keer mee te gaan. De verhalen van anderen, je eigen verhaal kunnen vertellen. Genieten van rust, ruimte en elkaar.
Echt doen!!!
Je bent niet alleen. 😃
Loved it. 😍

Erna

Voor herhaling vatbaar!

4,0 rating
7 juli, 2020

Altijd wat sceptisch geweest over singletrips, onterecht dus. Heb een heerlijk weekend gehad.

Inge

Dansen tot diep in de nacht...

5,0 rating
1 juli, 2020

In het weekend van 26,27 en 28 juni 2020 ben ik mee geweest met een zeilweekend van Harlingen naar Terschelling.
Een TOP weekend.
Het begon al met een groepsapp waardoor deelnemers konden carpoolen.
De avond begon met een voorstelrondje en uitleg van het weekend door Mart.
Hierdoor toch al een stuk herkenning, ontmoeting met de nodige humor. Die eerste stapjes hebben gezorgd dat wij als groep een geweldig weekend hebben gehad.
Naast alle humoristische momenten was er ook ruimte voor serieuze gesprekken zowel in groepsverband als individueel wat veel mooie momenten heeft opgeleverd.
Er was voor een ieder wat wils, van een spelletje rummikub tot dansen diep in de nacht.
De catering werd geweldig verzorgd door Cindy en Harrie. Met heel veel creativiteit en passie!!
Ook de beide schippers Chris en Wamme zorgden ervoor dat wij in vertrouwde handen waren.
Een weekend om niet te vergeten.
Als je erover twijfelt om een keer mee te gaan kan ik je alleen maar aanraden: DOEN!!!
Piet van der Made.

Piet van der Made

Geluk zit 'm in mooie ervaringen!

5,0 rating
29 juni, 2020

Duw je twijfel opzij, zet je nieuwsgierige pet op, pak je moed bij elkaar en trakteer jezelf op een weekend zeilen!
Dit was mijn aanpak en wat een geluk!

Karhuls

Niet twijfelen gewoon Lekker doen!

5,0 rating
16 februari, 2020

Was toch even spannend hoe het zou zijn met allemaal onbekende. Het ging vanzelf, je bent dan ook met allemaal gelijkgestemde en iedereen heeft er zin in. Lekker koken, eten, drinken en gezelligheid.
Locatie is super en Mart is een geweldige gastheer.
Daarnaast hou je er leuke contacten aan over. Top!

Astrid

Super voor herhaling vatbaar

5,0 rating
11 februari, 2020

Super de organisatie
Eerste kennismaking met onbekende leuke mensen in een tophotel
Het koken en daarna eten was reuze gezellig …………
Gewoon een geweldig weekend

Niek Eskens

Niet meer alleen...

4,0 rating
27 januari, 2020

Wat leuk om allemaal mensen tegen te komen met hetzelfde doel. Niet meer alleen willen zijn.
Prima georganiseerd het was weer een geslaagd weekend. Een aanrader om te doen. Dit betreft het kookweekend van 17 jan 2020 – Zou het een ieder aanbevelen.

Ruud

Heerlijke kookworkshop

5,0 rating
3 januari, 2020

Super goed georganiseerde kookworkshop op een hele fijne plek. Hoe je met 22 onbekenden een heerlijk en gezellig kerstdiner kunt hebben. Aanrader!

Yvon

Geweldig echt een aanrader

5,0 rating
27 december, 2019

Mijn beoordeling. ik heb eerder een zeilweekend gedaan en twee keer het kookweekend. Ik vond het geweldig, leuke mensen leren kennen en veel gelachen. Goed georganiseerd. Peter

Peter van wendel

Gewoon doen!

5,0 rating
27 december, 2019

Kookweekend in kerstsfeer met totaal onbekenden. Toch zat de sfeer er snel in, mede door de warme begeleiding. Gevarieerde gesprekken in een prettige omgeving. Aanrader!!

Emmy

Genoten!

5,0 rating
25 december, 2019

Een goed georganiseerd weekend met leuke mensen. Doordat je met elkaar aan het koken bent is het een ongedwongen manier van elkaar ontmoeten. Het hotel was van alle gemakken voorzien. Ik heb een heerlijk weekend gehad.

Esther

Wederom een top weekend!

5,0 rating
24 december, 2019

Voor mij was het de derde keer dat ik bij Mart een weekend heb geboekt ( na een klipper avontuur en een kookweekend)
Het was weer prima vertoeven met onbekende en bekende singles.
Ik kan het een ieder aanraden : een goede manier van contacten leggen via een activiteit.
Dankjewel Mart en ga zo door !

Mayan

Top

5,0 rating
24 december, 2019

Het weekend was top. Goed georganiseerd en zeer leuke, lieve mensen. Veel gelachen en n heerlijk menu. Soms de diepte in maar overall n hoogtepunt.

Nico Mulder

Boven verwachting👍👍

5,0 rating
23 december, 2019

Heerlijk kookweekend gehad, luchtig en en ook soms de diepte in.
Heel toegankelijk voor iedereen die alleen is. Goed hotel en lekker eten (ook zonder kookervaring).
Geweldig goed betrokken organisatie. Een aanrader voor iedereen (ook twijfelaars).
Dank je wel Mart

Durk

Veel gelachen

5,0 rating
15 november, 2019

De eerste kennismaking voor mij met onbekende, het koken en daarna het eten. Maar wat was het reuze gezellig, heel veel gelachen goed hotel.

Mark

Nu ook het kookweekend als zeer gezellig en smaakvol kunnen ervaren

5,0 rating
18 oktober, 2019

Na een gezellig en goed georganiseerd zeilweekend op de Waddenzee, nu ook het kookweekend als zeer gezellig en smaakvol kunnen ervaren. Singletrips is een professionele organisatie die in een ongedwongen sfeer mensen samen brengt waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Organisator Mart zorgt op ludieke wijze de sfeer in de juiste richting te sturen.

Max

Dankjewel voor een weekend met een gouden randje ...

5,0 rating
16 oktober, 2019

Hoe bijzonder, wanneer 18 ‘vreemden’ elkaar ontmoeten en na een paar uur grappen en grollen als vrienden met elkaar / voor elkaar 4 gangen staan te koken …
Prima organisatie en communicatie door en met Mart!
Dankjewel voor een weekend met een gouden randje …
Liefs,
Anya 🌺

Anya

Ongedwongen, gemêleerd en super gezellig!

5,0 rating
16 oktober, 2019

Ik heb alleen nog maar ervaring met een kookweekend en dat smaakt naar meer.
Het was ongedwongen, heel gemêleerd gezelschap maar super gezellig!

Jannie

The new benidorm basterds

5,0 rating
21 september, 2019

Het is super gezellig om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen. Het weer was super, de organisatie van mart was perfect en het eten van harry en cindy kan de vijf sterren wel halen. Daar komt nog de beziellende stuurmanskunst van wamme bij en de spontaniteit van matroos valentina. Alle ingredienten voor een geweldig weekend. Ik heb er gewoon 24 vrienden bij. Helemaal geweldig

Richard jaworski

Zeilweekeind 13 t/m 15 september

5,0 rating
16 september, 2019

Ik heb een geweldig zeilweekeind gehad. Ik wist niet dat ik zee benen had maar het was een geweldige ervaring. We hadden mooi weer die 2 dagen, leuke en gezellige sfeer met elkaar aan boord. Het eten was geweldig en lekker, Cindy en Harry die er alle liefde en zaligheid in stoppen om dit allemaal klaar te maken. En dan gastheer Mart die elke keer weer mensen bij elkaar weet te brengen die elkaar niet kennen en er toch weer een geweldig weekeind van weet te maken. En vergeet de schipper Wamme en zijn matroos Valentina niet die er voor zorgen dat je een leuk en een geweldige zeiltocht hebt over de Waddenzee. Een hele belevenis en een mooie ervaring ik ga het zeker nog een keer doen en ik zou zeggen mensen schuw niet schrijf je een keer in en beleef deze ervaring zelf ik kan het je aan raden.

Bert Bouwman

In alle opzichten een Super weekend!

5,0 rating
3 september, 2019

23 augustus heeft een behoorlijke tijd omrand in mijn agenda gestaan, lang naar uitgekeken en eerlijk….ik moet toegeven, werkelijk alles zat mee. Super mooi weer, dat is sowieso al een cadeau. Prachtige boot, een hele gave Klipper van meer dan 100 jaar oud! Leuke mensen en een verzorging die tot in de puntjes geregeld was.
Complimenten aan de crew en Mart die dit mooie concept bedacht heeft.
Ik ben iemand die altijd zegt, bij twijfel, niet doen maar in dit geval zou ik zeggen, zelfs bij twijfel absoluut doen!! Je zult een fantastisch weekend hebben met veel persoonlijke aandacht van en voor elkaar. Leuke ontmoetingen, geweldige gesprekken en mooie verhalen. Bovendien ook nog eens heerlijk culinair verwend worden! Tja… en dan de Wadden, wat is het toch een prachtig gebied!
Ik heb meer dan genoten en hoop zeker in de toekomst nog eens mee te gaan.

Mary van der Veldt

Een weekend vol nieuwe ontmoetingen

5,0 rating
3 september, 2019

Het was mijn eerste stap in het single zijn en het ontmoeten van gelijkgestemden. De setting was heel ongedwongen, iedereen weer anders, het eten heerlijk, het weer kon niet beter en dat alles zorgde voor een prima sfeer.
De serene rust op het water en de vele zeehonden die we hebben gezien was een waar genieten.
Goed concept Mart!
Wij mij betreft voor herhaling vatbaar!

Marijke

Een Klasse trip

5,0 rating
30 augustus, 2019

Op 23 augustus een geweldige trip gehad op de mooie klipper ‘Avontuur’ met het mooiste weer die je kunt bedenken. Bijzonder om mee te maken dat 20 verschillende mensen tussen de 51 en 66 jaar zo kunnen integreren en er een mooi feest van maken. De catering van Harry en Cindy droeg bij tot de feestvreugde: Wat kunnen zij koken! In een stapelbed klimmen is een hele kunst maar ook dat went. Mart is een uitstekende gastheer en heeft oog voor details.
Ik zou echt zo weer boeken en deze trip beveel ik van harte aan!

Mayan

Liefde is een onverwachte welkome gast op deze reis

5,0 rating
27 augustus, 2019

Liefde 💖is een onverwachte welkome gast op deze reis
27 augustus, 2019
Wilde eigenlijk gezellig gaan koken🍲 met en bij Mart, maar kwaliteit gaat bij hem voor, dus hij cancelde het weekend. Het werd de zeiltocht ⛵️van 23-25 augustus en deze begon met het aanmaken van de WhatsApp groep. Een aantal mensen waren gelijk lekker actief, dus zaten we voor het boarden op het schip, al om 17 uur te borrelen 🍻🥂met 15 van de gasten. Na hapje eten zijn we aan boord gegaan voor de meest fantastische reis over de wadden. Leuke groep, fantastische koks 👩‍🍳👨‍🍳en een leuke crew zorgden voor mooi avontuur en een goede sfeer. Na een mooie zeiltocht met halverwege een ontmoeting met zeehonden, aangelegd in de haven van Vlieland. Een groepje ging wandelen 🚶‍♀️🚶‍♂️🚶‍♀️en een andere groepje ging zwemmen🏊‍♀️🏊‍♀️. Om 20 uur hebben we een fantastisch diner genuttigd, gemaakt door Harry en Cindy. Daarna op het dek een klein feestje met salsa💃maar in de haven is er ook een afspraak van rust, dus alternatief plan. Met een groot deel van de groep zijn we naar het strand gegaan, met flessen wijn 🍷onder de arm en muziek🎶🎵🎶🎵 mee. Fantastisch feest gebouwd onder een mooie ⭐️💫✨🌙sterrenhemel, kabbelend water en een bloedmaan. Iedereen was aan het dansen💃💃💃. Daarna terug naar schip, waar een aantal op het dek gingen slapen. Ik zelf ook, maar in mijn armen lag de meest mooiste liefste vrouw van de wereld. Op het strand was bij ons “love 💖💋is in the ☁️air” toegeslagen. Kijkend naar de sterren maakte we samen een prachtige zonsopgang 🌄mee, Harry 👨‍🍳kwam vroeg aan dek, maakte koffie ☕️☕️en thee voor ons en langzaam ontwaakte het schip. Wederom een gezellige dag en het idee ontstond tijdens het zeilen om een reunite te organiseren, want dit was een gave groep mensen. Het was een super weekend. Ik ging zonder verwachtingen varen en ik voel en denk dat ik een nieuw levensmaatje heb gevonden. Maar daarnaast een heleboel lieve 💖💖nieuwe mensen, die ik graag in mijn vriendenkring wil hebben. De reunite gaat er zeker komen.
Frans Bello

Frans Bello

Top weekend

5,0 rating
8 augustus, 2019

Weekend zeilen met de Klipper Avontuur. Geweldige omgeving en atmosfeer om ook daadwerkelijk je ware liefde te ontmoeten. Heerlijk om samen de zeilen te hijsen en te kletsen. Super gezelschap voor een geweldig weekend.

Wilma

Een weekend met een gouden randje! Ik beveel deze reis zeker aan!

5,0 rating
29 juli, 2019

Ook ik was aanwezig van 19 t/m 21 juli op de Klipper “Avontuur”. Het was heel erg gezellig met mensen vanuit het hele land afkomstig! De organisatie en de verzorging, ook qua eten en drinken, was formidabel!. 1 ding was jammer….het was te kort! Hele leuke contacten gemaakt! En dat is uiteindelijk het doel van Elkaar Ontmoeten! We hebben de haven van Vlieland aangedaan en daar ook nog gefietst. Het zeilen was perfect onder goede Wind en weersomstandigheden. Zaterdag wat regen maar dat had ook weer wat Hollands! En Zondag heerlijk zon! Kortom…een weekend met een gouden randje! Ik beveel deze reis zeker aan!
Groet Agnes

Agnes

Super weekend gehad

5,0 rating
29 juli, 2019

Het weekend van 19 t/m 21 juli met de zeilklipper Avontuur het wad op geweest. Alles was perfect geregeld en een super tijd gehad zowel wat het zeilen betreft als wat de gezelligheid en contacten met mede singles.

Jan H.

Vrienden maken en je liefde ontmoeten...

5,0 rating
29 juli, 2019

Voor elk persoon die alleen door het leven gaat, hier kun je vrienden maken en wie weet iemand ontmoeten waar je de liefde vind

Jan

Het is 1 groot feest en je ontmoet werkelijk leuke en vrolijke mensen

5,0 rating
29 juli, 2019

Met de klipper op avontuur is een groot feest je ontmoet werkelijk leuke en vrolijke mensen en varen op t wad naar Vlieland is een belevenis op deze mooie klipper een culinaire genot van drie dagen inbegrepen

Ruud

Ontspannen zeilweekend

5,0 rating
23 juli, 2019

Net terug van een zeilweekend. Alles was prima geregeld! Van het bewaakt parkeren van de auto, heerlijk gevarieerd eten, hapjes tussendoor, playlist met “onze” muziek, prachtige klipper, slaaphutten en meer! Daarnaast natuurlijk de andere gasten: fijne gesprekken, lekker gelachen, lieve woorden…..
We hadden regen en zonneschijn, maar bovenal een lekker windje om te zeilen. Overnachting in de haven van het mooie Vlieland. Ik heb genoten van het hele weekend met alles erop en eraan! Bedankt lieve mensen!

Dita

Snel beslissen...

5,0 rating
3 juli, 2019

Alweer bijna n jaar geleden dat ik mee ging op de zeiltrip. Wist niet goed wat te verwachten, maar wat een top weekend heb ik gehad. Gastheer Mart weet de sfeer er goed in te houden, en houdt ondertussen t gezelschap zeer professioneel in de gaten en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Heerlijk gegeten ook, echt boven verwachting. Verliefd ben ik niet geworden maar wat n leuke mensen heb ik ontmoet, zo vreselijk gelachen met mensen die je helemaal niet kent! Twee hele warme vriendschappen aan over gehouden.
Denk er over om in september weer mee te gaan, maar zie dat ik op moet schieten omdat de tripjes steeds sneller vol zitten.

Hettina

Goede organisatie, leuk gevarieerd gezelschap.

5,0 rating
20 juni, 2019

Goede organisatie, leuk gevarieerd gezelschap.
Tot een volgende keer, gezellig.

Lucy

De 'Dieze-cruise' was top!

5,0 rating
7 juni, 2019

De ‘Dieze-cruise’ van vorige week was top! Heerlijk genoten van prachtig weer, relaxte vaartocht, gezellige mensen en lekkere lunch!

Myriam

Een echte aanrader om in contact te komen met gelijkgestemden!

5,0 rating
7 juni, 2019

Het was weer een fantastische middag, met ook nu weer een fantastische organisatie
En het geluk gehad met het feestje na die tijd, al met helemaal top, een echte aanrader om in contact te komen met gelijkgestemden!
Leo

Leo

Het was een toppie middag

4,0 rating
6 juni, 2019

Het was een toppie middag voor de 50+ singels leuke mensen ontmoet gekletst & gelachen. Prachtig weer👍😎
Voor herhaling vatbaar. Goed georganiseerd. Er wordt veel activiteiten georganiseerd voor de singels Jong en Oud.

Roos

Leuke mensen ontmoet, veel gelachen, echt genoten!

5,0 rating
5 juni, 2019

Wat een superleuke ervaring, leuke mensen ontmoet, veel gelachen, echt genoten! We gaan elkaar vast nog zien.
Mooi schip voorzien van alle comfort. Heel goed verzorgd, werd echt in de watten gelegd. Heerlijk gegeten ook. Voor herhaling vatbaar! Dank aan het hele team!

Myriam

Heel veel gelachen en plezier gemaakt, maar er waren ook zeer interessante serieuze gesprekken.

5,0 rating
4 juni, 2019

Afgelopen weekend 24 mei 19, zeilen op de Waddenzee. Fijne groep mensen bij elkaar, iedereen deed mee om het tot een groot succes te maken. Heel veel gelachen en plezier gemaakt, maar er waren ook zeer interessante serieuze gesprekken.
We hadden fantastisch zeilweer, leuke professionele bemanning. Je werd vanzelf deelgenoot gemaakt van de bemanning, dus leren touw knopen, zeilen hijsen, aanmeren etc.
Eten werd verzorgd door een kok en scheepsmaatje. Echt culinaire hoogstandjes.
Meer dan geslaagd weekend, Mart super georganiseerd. Is voor herhaling vatbaar.

Geert Luyten

Top weekend gehad!

5,0 rating
4 juni, 2019

Top weekend, heerlijk eten, prachtig schip maar vooral fijne gesprekken en heel veel lol!

Irene

Alles wat je als single nodig hebt, veel schik maken en serieuze gesprekken

5,0 rating
4 juni, 2019

Super Mooi weekend , super Kok met Kokki niet te vergeten! Allemaal lekker gewoon weekend weg, wat je als single gewoon nodig hebt, veel schik maken,maar ook wel serieuze gesprekken. Het was top.

Ed Wigman

Héél veel gelachen en gepraat, alsof je elkaar al jaren kent.

5,0 rating
30 april, 2019

Ik heb meegedaan aan een kookweekend, en in een zéér ontspannen sfeer super leuke, lieve en zeker gezellige mensen ontmoet.
Héél veel gelachen en gepraat, alsof je elkaar al jaren kent. Top georganiseerd. Ik zeg DOEN!!!
En waar in mijn geval samen een toetje maken al niet toe kan leiden haha…

Yvonne

Echt een aanrader!

5,0 rating
25 april, 2019

Wij hebben 20 en 21 april de kookworkshop gehad en wat was het supergezellig, echt een aanrader!
Mart bedankt ook voor je gezelligheid en de kok Ronald niet te vergeten.

Karin en Marjan

Fantastisch weekend

4,0 rating
25 april, 2019

Op 20 & 21 april heb ik het kookweekend meegemaakt. Het was een fantastisch weekend op een mooie locatie. Met een gezellige groep mensen. Onder begeleiding van masterchef Ronald, onder het genot van een hapje en drankje, hebben we met elkaar een culinair 4- gangendiner bereid. Het was tot in de puntjes verzorgd.
Een aanrader om je in te schrijven.
Mart, bedankt.

Gusta

Een groep lieve mensen ontmoet

4,0 rating
24 april, 2019

Na een eerste kennismaking op het zonnige terras van het hotel zijn we met twee taxibusjes vervoerd naar de kookstudio waar Mart ons voorstelde aan Masterchef Ronald. Onder zijn professionele en toegewijde begeleiding en onder Mart zijn vrolijke aanwezigheid werd het een fantastische avond met een groep lieve mensen. De gezelligheid werd de volgende ochtend voortgezet aan een heerlijk ontbijt en daarna nog nagezeten in de tuin van het hotel.

Armanda Kuin

Ik heb genoten!

5,0 rating
22 april, 2019

Ik wist niet wat ik er van moest voorstellen, maar ik heb ervan genoten! Gezellige groep waar we veel mee gelachen hebben en heerlijk gekookt. Het was in 1 woord super en zeker een aanrader, ik zou het zo weer doen. Het was in 1 een woord geweldig grote klasse!

Bert Bouwman

Geweldig weekeind

5,0 rating
7 april, 2019

Geweldig weekeind gehad in een prachtige ambiance. Alles was tot in de puntjes geregeld, zelfs het weer. Schitterende omgeving, zeer behulpzame meesterkok en top groep.

Willem

Om nooit te vergeten

5,0 rating
2 april, 2019

Mezelf met zenuwen in het lijf opgegeven voor het kookweekend van 29 en 30 maart 2019. Nergens voor nodig dus, want de groep klikte per direct met elkaar. Door het mooie weer geen gebruik gemaakt van alle schitterende faciliteiten van het mooie hotel, behalve van de bar en het terras met geweldig uitzicht. De kookworkshop was een gezellige boel, met heerlijke gerechten, perfecte wijn en een mega sfeer. De laatste dag nog het mooie en gezellige Den Bosch ingeweest met de groep, en er een weekend om nooit te vergeten van gemaakt. Heerlijk gekletst en ontzettend veel gelachen.
Bedankt Mart voor de top organisatie, en graag tot een volgende keer.

Yvonne

Superleuk kookweekend

5,0 rating
2 april, 2019

Afgelopen weekend een ontzettend leuk kookweekend gehad. Verblijf in een mooi hotel met veel faciliteiten. Een heerlijke maaltijd gekookt onder het genot van een lekker wijntje. Zeker een aanrader, wat mij betreft.

Maarten Sonneveld

Wat een mooi weekend!

5,0 rating
19 maart, 2019

Het afgelopen weekend van 10 maart heb ik deelgenomen aan het Elkaar Ontmoeten Kookweekend. Met een beetje spanning daar naartoe gegaan, maar die was na 10 minuten weg. Zeer leuke groep mensen echt ontmoet en mooie, warme menselijke verbindingen kunnen maken. Zowel het hotel als de leuke interactieve kookworkshop droegen bij aan een supergoed gevoel. Er zijn echt laag-drempelige warme menselijke contacten ontstaan die goed voelen. Complimenten aan Mart.

Gijs de Vocht

Geweldig kookweekend

5,0 rating
18 maart, 2019

Een geweldig kookweekend meegemaakt. Prachtig hotel met vele faciliteiten. Echt ‘n top maaltijd gekookt onder het toeziend oog van een enthousiaste kok. En een prima groepssamenstelling!
Erg leuk en echt een aanrader voor alle 50/60 plus singles!!!
Mart, dank je wel voor de prima organisatie.
Ik blijf mensen naar je site sturen en hoop snel weer aan een activiteit deel te nemen.😘

Tosca Stevens

Fijne en leuke mensen ontmoet

5,0 rating
11 maart, 2019

Het is een bijzonder fijn weekend geweest, tot in de puntjes verzorgd. Fijne en leuke mensen ontmoet waar we veel plezier mee hebben beleefd. Ik ben een zeer positieve ervaring rijker. Alsnog bedankt Mart!

Harrie

Gewoon doen👍🏻

5,0 rating
10 maart, 2019

Afgelopen weekend met een groepje heerlijke, enthousiaste, inspirerende en leuke mensen een kookweekend gehad. Ik vond het doodeng om zo voor het eerst met totaal onbekenden het weekend door te brengen, maar het was geweldig. Lekker gekookt, gegeten en na geborreld. Prachtige locatie, mooie kamers, lekker zwembad, goed ontbijt.
Mart, bedankt voor de ervaring en tot van de zomer op de boot.

Gerda Jansen

Grandioos weekend 🙂

5,0 rating
10 maart, 2019

Dit weekend heb ik deelgenomen aan het kookweekend. Het was grandioos. Leuke mensen ontmoet in een gezellige ambiance. Eten was heerlijk. Hotel was ook uitstekend.
Prima georganiseerd Mart. Binnenkort boek ik een zeilweekend. Ik heb de smaak te pakken!

Brigitte van Dijk

Heel veel plezier gehad

5,0 rating
6 maart, 2019

Ik heb deelgenomen aan een kookweekend… het was supergoed georganiseerd. Hele leuke mensen ontmoet in een zeer gezellige ambiance… en heel veel plezier gehad.

Jolanda

Geweldige formule voor single 50+

5,0 rating
5 februari, 2019

Weer een gezellig weekend met Mart kunnen afvinken. We waren met acht personen, maar alles paste. Geweldig hotel met alle faciliteiten inclusief wellnes. Met een busje keurig gebracht naar de Kookstudio in Den Bosch waar we onder professionele begeleiding een complete tapastafel bereid hebben, die we daarna natuurlijk zelf opgegeten hebben. Lekkere wijn gedronken en er werd nergens moeilijk over gedaan. Volop gekletst, en hier en daar in de rugzak van deelnemers gekeken. Netjes teruggebracht naar het hotel, de bar was gelukkig nog open en dat bleef zo tot de late uurtjes. Prijs/kwaliteit was in orde. Kortom een geweldige formule voor single 50+ die ook een weekend weg willen en gezelligheid zoeken.

Jan

Prachtige manier om mensen te ontmoeten

5,0 rating
19 november, 2018

Ook ik heb vorig weekend een heerlijk weekend gehad aan boord van de ‘Avontuur’. Wat ik (buiten de dingen die eerder genoemd werden) het mooist en meest bijzonder vond waren de gesprekken die tot stand kwamen; iedereen aan boord heeft zn/haar eigen verhaal, eigen ervaringen. Er zijn inzichten uitgewisseld, dingen geleerd of begrepen waardoor mensen op een positieve manier weer makkelijker verder kunnen.
Ik denk dat je dat voor ogen moet hebben wanneer je zo’n reis gaat boeken: een prachtige, natuurlijke, ongedwongen manier om gelijkgestemde mensen te ontmoeten, mooie gesprekken te voeren, inzichten te krijgen en gewoon een paar heerlijke dagen genieten van water, wind, zon, zeilen, eten etc.!
Is dat je uitgangspunt dan kun je een prachtig weekend beleven.
(Mocht er dan toevallig toch iets moois ontstaan, iets meer dan vriendschap tussen 2 mensen, dan is dat natuurlijk heel mooi en bijzonder 😉 maar dit is niet het uitgangspunt en ook niet de opzet van deze trips!)

Christien Ypma

Sterren van de hemel gedanst

5,0 rating
15 november, 2018

En ik zat daar op het schip dit geweldige weekend. 😎 Een bijzondere ervaring, leuke mensen leren kennen en heerlijk gegeten. Niks moet, alles mag. Ik heb op het dek liggen mijmeren. Leuke gesprekken gevoerd. En de sterren van de hemel gedanst met alle aanwezigen op het schip. Een ervaring en herinnering waar ik nog lang met een smile op terug kan kijken.

Els van Daal

Ik had dit niet willen missen!

5,0 rating
20 oktober, 2018

Ook ik ben mee geweest op het luxe zeilschip en kijk terug op een fantastisch weekend onder geweldige weersomstandigheden! Geen zeilervaring, maar dat maakt niets uit! Ik had geen idee wat ik ervan moest verwachten, maar kan alleen maar zeggen: ik had dit niet willen missen! Fijne gesprekken gevoerd met fijne mensen.

Willy van Vuren

4.9
4,9 rating
4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 73 reviews)
Uitstekend93%
Heel goed7%
Prima0%
Matig0%
Slecht0%

Beoordeel ons!