Wij als organisatie kunnen natuurlijk van alles schrijven over hoe gezellig onze trips zijn en hoe waardevol de ontmoetingen waren. Maar het is natuurlijk leuker om de reacties van onze gasten te lezen. Zie hieronder.

Ben jij ook met Elkaar Ontmoeten op pad geweest? Deel dan jouw ervaringen hier. Alvast bedankt!

Héél veel gelachen en gepraat, alsof je elkaar al jaren kent.

5,0 rating
30 april, 2019

Ik heb meegedaan aan een kookweekend, en in een zéér ontspannen sfeer super leuke, lieve en zeker gezellige mensen ontmoet.
Héél veel gelachen en gepraat, alsof je elkaar al jaren kent. Top georganiseerd. Ik zeg DOEN!!!
En waar in mijn geval samen een toetje maken al niet toe kan leiden haha…

Yvonne

Echt een aanrader!

5,0 rating
25 april, 2019

Wij hebben 20 en 21 april de kookworkshop gehad en wat was het supergezellig, echt een aanrader!
Mart bedankt ook voor je gezelligheid en de kok Ronald niet te vergeten.

Karin en Marjan

Fantastisch weekend

4,0 rating
25 april, 2019

Op 20 & 21 april heb ik het kookweekend meegemaakt. Het was een fantastisch weekend op een mooie locatie. Met een gezellige groep mensen. Onder begeleiding van masterchef Ronald, onder het genot van een hapje en drankje, hebben we met elkaar een culinair 4- gangendiner bereid. Het was tot in de puntjes verzorgd.
Een aanrader om je in te schrijven.
Mart, bedankt.

Gusta

Een groep lieve mensen ontmoet

4,0 rating
24 april, 2019

Na een eerste kennismaking op het zonnige terras van het hotel zijn we met twee taxibusjes vervoerd naar de kookstudio waar Mart ons voorstelde aan Masterchef Ronald. Onder zijn professionele en toegewijde begeleiding en onder Mart zijn vrolijke aanwezigheid werd het een fantastische avond met een groep lieve mensen. De gezelligheid werd de volgende ochtend voortgezet aan een heerlijk ontbijt en daarna nog nagezeten in de tuin van het hotel.

Armanda Kuin

Ik heb genoten!

5,0 rating
22 april, 2019

Ik wist niet wat ik er van moest voorstellen, maar ik heb ervan genoten! Gezellige groep waar we veel mee gelachen hebben en heerlijk gekookt. Het was in 1 woord super en zeker een aanrader, ik zou het zo weer doen. Het was in 1 een woord geweldig grote klasse!

Bert Bouwman

Geweldig weekeind

5,0 rating
7 april, 2019

Geweldig weekeind gehad in een prachtige ambiance. Alles was tot in de puntjes geregeld, zelfs het weer. Schitterende omgeving, zeer behulpzame meesterkok en top groep.

Willem

Om nooit te vergeten

5,0 rating
2 april, 2019

Mezelf met zenuwen in het lijf opgegeven voor het kookweekend van 29 en 30 maart 2019. Nergens voor nodig dus, want de groep klikte per direct met elkaar. Door het mooie weer geen gebruik gemaakt van alle schitterende faciliteiten van het mooie hotel, behalve van de bar en het terras met geweldig uitzicht. De kookworkshop was een gezellige boel, met heerlijke gerechten, perfecte wijn en een mega sfeer. De laatste dag nog het mooie en gezellige Den Bosch ingeweest met de groep, en er een weekend om nooit te vergeten van gemaakt. Heerlijk gekletst en ontzettend veel gelachen.
Bedankt Mart voor de top organisatie, en graag tot een volgende keer.

Yvonne

Superleuk kookweekend

5,0 rating
2 april, 2019

Afgelopen weekend een ontzettend leuk kookweekend gehad. Verblijf in een mooi hotel met veel faciliteiten. Een heerlijke maaltijd gekookt onder het genot van een lekker wijntje. Zeker een aanrader, wat mij betreft.

Maarten Sonneveld

Wat een mooi weekend!

5,0 rating
19 maart, 2019

Het afgelopen weekend van 10 maart heb ik deelgenomen aan het Elkaar Ontmoeten Kookweekend. Met een beetje spanning daar naartoe gegaan, maar die was na 10 minuten weg. Zeer leuke groep mensen echt ontmoet en mooie, warme menselijke verbindingen kunnen maken. Zowel het hotel als de leuke interactieve kookworkshop droegen bij aan een supergoed gevoel. Er zijn echt laag-drempelige warme menselijke contacten ontstaan die goed voelen. Complimenten aan Mart.

Gijs de Vocht

Geweldig kookweekend

5,0 rating
18 maart, 2019

Een geweldig kookweekend meegemaakt. Prachtig hotel met vele faciliteiten. Echt ‘n top maaltijd gekookt onder het toeziend oog van een enthousiaste kok. En een prima groepssamenstelling!
Erg leuk en echt een aanrader voor alle 50/60 plus singles!!!
Mart, dank je wel voor de prima organisatie.
Ik blijf mensen naar je site sturen en hoop snel weer aan een activiteit deel te nemen.😘

Tosca Stevens

Fijne en leuke mensen ontmoet

5,0 rating
11 maart, 2019

Het is een bijzonder fijn weekend geweest, tot in de puntjes verzorgd. Fijne en leuke mensen ontmoet waar we veel plezier mee hebben beleefd. Ik ben een zeer positieve ervaring rijker. Alsnog bedankt Mart!

Harrie

Gewoon doen👍🏻

5,0 rating
10 maart, 2019

Afgelopen weekend met een groepje heerlijke, enthousiaste, inspirerende en leuke mensen een kookweekend gehad. Ik vond het doodeng om zo voor het eerst met totaal onbekenden het weekend door te brengen, maar het was geweldig. Lekker gekookt, gegeten en na geborreld. Prachtige locatie, mooie kamers, lekker zwembad, goed ontbijt.
Mart, bedankt voor de ervaring en tot van de zomer op de boot.

Gerda Jansen

Grandioos weekend 🙂

5,0 rating
10 maart, 2019

Dit weekend heb ik deelgenomen aan het kookweekend. Het was grandioos. Leuke mensen ontmoet in een gezellige ambiance. Eten was heerlijk. Hotel was ook uitstekend.
Prima georganiseerd Mart. Binnenkort boek ik een zeilweekend. Ik heb de smaak te pakken!

Brigitte van Dijk

Heel veel plezier gehad

5,0 rating
6 maart, 2019

Ik heb deelgenomen aan een kookweekend… het was supergoed georganiseerd. Hele leuke mensen ontmoet in een zeer gezellige ambiance… en heel veel plezier gehad.

Jolanda

Geweldige formule voor single 50+

5,0 rating
5 februari, 2019

Weer een gezellig weekend met Mart kunnen afvinken. We waren met acht personen, maar alles paste. Geweldig hotel met alle faciliteiten inclusief wellnes. Met een busje keurig gebracht naar de Kookstudio in Den Bosch waar we onder professionele begeleiding een complete tapastafel bereid hebben, die we daarna natuurlijk zelf opgegeten hebben. Lekkere wijn gedronken en er werd nergens moeilijk over gedaan. Volop gekletst, en hier en daar in de rugzak van deelnemers gekeken. Netjes teruggebracht naar het hotel, de bar was gelukkig nog open en dat bleef zo tot de late uurtjes. Prijs/kwaliteit was in orde. Kortom een geweldige formule voor single 50+ die ook een weekend weg willen en gezelligheid zoeken.

Jan

Prachtige manier om mensen te ontmoeten

5,0 rating
19 november, 2018

Ook ik heb vorig weekend een heerlijk weekend gehad aan boord van de ‘Avontuur’. Wat ik (buiten de dingen die eerder genoemd werden) het mooist en meest bijzonder vond waren de gesprekken die tot stand kwamen; iedereen aan boord heeft zn/haar eigen verhaal, eigen ervaringen. Er zijn inzichten uitgewisseld, dingen geleerd of begrepen waardoor mensen op een positieve manier weer makkelijker verder kunnen.
Ik denk dat je dat voor ogen moet hebben wanneer je zo’n reis gaat boeken: een prachtige, natuurlijke, ongedwongen manier om gelijkgestemde mensen te ontmoeten, mooie gesprekken te voeren, inzichten te krijgen en gewoon een paar heerlijke dagen genieten van water, wind, zon, zeilen, eten etc.!
Is dat je uitgangspunt dan kun je een prachtig weekend beleven.
(Mocht er dan toevallig toch iets moois ontstaan, iets meer dan vriendschap tussen 2 mensen, dan is dat natuurlijk heel mooi en bijzonder 😉 maar dit is niet het uitgangspunt en ook niet de opzet van deze trips!)

Christien Ypma

Sterren van de hemel gedanst

5,0 rating
15 november, 2018

En ik zat daar op het schip dit geweldige weekend. 😎 Een bijzondere ervaring, leuke mensen leren kennen en heerlijk gegeten. Niks moet, alles mag. Ik heb op het dek liggen mijmeren. Leuke gesprekken gevoerd. En de sterren van de hemel gedanst met alle aanwezigen op het schip. Een ervaring en herinnering waar ik nog lang met een smile op terug kan kijken.

Els van Daal

Ik had dit niet willen missen!

5,0 rating
20 oktober, 2018

Ook ik ben mee geweest op het luxe zeilschip en kijk terug op een fantastisch weekend onder geweldige weersomstandigheden! Geen zeilervaring, maar dat maakt niets uit! Ik had geen idee wat ik ervan moest verwachten, maar kan alleen maar zeggen: ik had dit niet willen missen! Fijne gesprekken gevoerd met fijne mensen.

Willy van Vuren

4.9
4,9 rating
4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 16 reviews)
Uitstekend94%
Heel goed6%
Prima0%
Matig0%
Slecht0%

Beoordeel ons!