Wij als organisatie kunnen natuurlijk van alles schrijven over hoe gezellig onze trips zijn en hoe waardevol de ontmoetingen waren. Maar het is natuurlijk leuker om de reacties van onze gasten te lezen. Zie hieronder.

Ben jij ook met Elkaar Ontmoeten op pad geweest? Deel dan jouw ervaringen hier. Alvast bedankt!

Nu ook het kookweekend als zeer gezellig en smaakvol kunnen ervaren

5,0 rating
18 oktober, 2019

Na een gezellig en goed georganiseerd zeilweekend op de Waddenzee, nu ook het kookweekend als zeer gezellig en smaakvol kunnen ervaren. Singletrips is een professionele organisatie die in een ongedwongen sfeer mensen samen brengt waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Organisator Mart zorgt op ludieke wijze de sfeer in de juiste richting te sturen.

Max

Dankjewel voor een weekend met een gouden randje ...

5,0 rating
16 oktober, 2019

Hoe bijzonder, wanneer 18 ‘vreemden’ elkaar ontmoeten en na een paar uur grappen en grollen als vrienden met elkaar / voor elkaar 4 gangen staan te koken …
Prima organisatie en communicatie door en met Mart!
Dankjewel voor een weekend met een gouden randje …
Liefs,
Anya 🌺

Anya

Ongedwongen, gemêleerd en super gezellig!

5,0 rating
16 oktober, 2019

Ik heb alleen nog maar ervaring met een kookweekend en dat smaakt naar meer.
Het was ongedwongen, heel gemêleerd gezelschap maar super gezellig!

Jannie

The new benidorm basterds

5,0 rating
21 september, 2019

Het is super gezellig om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen. Het weer was super, de organisatie van mart was perfect en het eten van harry en cindy kan de vijf sterren wel halen. Daar komt nog de beziellende stuurmanskunst van wamme bij en de spontaniteit van matroos valentina. Alle ingredienten voor een geweldig weekend. Ik heb er gewoon 24 vrienden bij. Helemaal geweldig

Richard jaworski

Zeilweekeind 13 t/m 15 september

5,0 rating
16 september, 2019

Ik heb een geweldig zeilweekeind gehad. Ik wist niet dat ik zee benen had maar het was een geweldige ervaring. We hadden mooi weer die 2 dagen, leuke en gezellige sfeer met elkaar aan boord. Het eten was geweldig en lekker, Cindy en Harry die er alle liefde en zaligheid in stoppen om dit allemaal klaar te maken. En dan gastheer Mart die elke keer weer mensen bij elkaar weet te brengen die elkaar niet kennen en er toch weer een geweldig weekeind van weet te maken. En vergeet de schipper Wamme en zijn matroos Valentina niet die er voor zorgen dat je een leuk en een geweldige zeiltocht hebt over de Waddenzee. Een hele belevenis en een mooie ervaring ik ga het zeker nog een keer doen en ik zou zeggen mensen schuw niet schrijf je een keer in en beleef deze ervaring zelf ik kan het je aan raden.

Bert Bouwman

In alle opzichten een Super weekend!

5,0 rating
3 september, 2019

23 augustus heeft een behoorlijke tijd omrand in mijn agenda gestaan, lang naar uitgekeken en eerlijk….ik moet toegeven, werkelijk alles zat mee. Super mooi weer, dat is sowieso al een cadeau. Prachtige boot, een hele gave Klipper van meer dan 100 jaar oud! Leuke mensen en een verzorging die tot in de puntjes geregeld was.
Complimenten aan de crew en Mart die dit mooie concept bedacht heeft.
Ik ben iemand die altijd zegt, bij twijfel, niet doen maar in dit geval zou ik zeggen, zelfs bij twijfel absoluut doen!! Je zult een fantastisch weekend hebben met veel persoonlijke aandacht van en voor elkaar. Leuke ontmoetingen, geweldige gesprekken en mooie verhalen. Bovendien ook nog eens heerlijk culinair verwend worden! Tja… en dan de Wadden, wat is het toch een prachtig gebied!
Ik heb meer dan genoten en hoop zeker in de toekomst nog eens mee te gaan.

Mary van der Veldt

Een weekend vol nieuwe ontmoetingen

5,0 rating
3 september, 2019

Het was mijn eerste stap in het single zijn en het ontmoeten van gelijkgestemden. De setting was heel ongedwongen, iedereen weer anders, het eten heerlijk, het weer kon niet beter en dat alles zorgde voor een prima sfeer.
De serene rust op het water en de vele zeehonden die we hebben gezien was een waar genieten.
Goed concept Mart!
Wij mij betreft voor herhaling vatbaar!

Marijke

Een Klasse trip

5,0 rating
30 augustus, 2019

Op 23 augustus een geweldige trip gehad op de mooie klipper ‘Avontuur’ met het mooiste weer die je kunt bedenken. Bijzonder om mee te maken dat 20 verschillende mensen tussen de 51 en 66 jaar zo kunnen integreren en er een mooi feest van maken. De catering van Harry en Cindy droeg bij tot de feestvreugde: Wat kunnen zij koken! In een stapelbed klimmen is een hele kunst maar ook dat went. Mart is een uitstekende gastheer en heeft oog voor details.
Ik zou echt zo weer boeken en deze trip beveel ik van harte aan!

Mayan

Liefde is een onverwachte welkome gast op deze reis

5,0 rating
27 augustus, 2019

Liefde 💖is een onverwachte welkome gast op deze reis
27 augustus, 2019
Wilde eigenlijk gezellig gaan koken🍲 met en bij Mart, maar kwaliteit gaat bij hem voor, dus hij cancelde het weekend. Het werd de zeiltocht ⛵️van 23-25 augustus en deze begon met het aanmaken van de WhatsApp groep. Een aantal mensen waren gelijk lekker actief, dus zaten we voor het boarden op het schip, al om 17 uur te borrelen 🍻🥂met 15 van de gasten. Na hapje eten zijn we aan boord gegaan voor de meest fantastische reis over de wadden. Leuke groep, fantastische koks 👩‍🍳👨‍🍳en een leuke crew zorgden voor mooi avontuur en een goede sfeer. Na een mooie zeiltocht met halverwege een ontmoeting met zeehonden, aangelegd in de haven van Vlieland. Een groepje ging wandelen 🚶‍♀️🚶‍♂️🚶‍♀️en een andere groepje ging zwemmen🏊‍♀️🏊‍♀️. Om 20 uur hebben we een fantastisch diner genuttigd, gemaakt door Harry en Cindy. Daarna op het dek een klein feestje met salsa💃maar in de haven is er ook een afspraak van rust, dus alternatief plan. Met een groot deel van de groep zijn we naar het strand gegaan, met flessen wijn 🍷onder de arm en muziek🎶🎵🎶🎵 mee. Fantastisch feest gebouwd onder een mooie ⭐️💫✨🌙sterrenhemel, kabbelend water en een bloedmaan. Iedereen was aan het dansen💃💃💃. Daarna terug naar schip, waar een aantal op het dek gingen slapen. Ik zelf ook, maar in mijn armen lag de meest mooiste liefste vrouw van de wereld. Op het strand was bij ons “love 💖💋is in the ☁️air” toegeslagen. Kijkend naar de sterren maakte we samen een prachtige zonsopgang 🌄mee, Harry 👨‍🍳kwam vroeg aan dek, maakte koffie ☕️☕️en thee voor ons en langzaam ontwaakte het schip. Wederom een gezellige dag en het idee ontstond tijdens het zeilen om een reunite te organiseren, want dit was een gave groep mensen. Het was een super weekend. Ik ging zonder verwachtingen varen en ik voel en denk dat ik een nieuw levensmaatje heb gevonden. Maar daarnaast een heleboel lieve 💖💖nieuwe mensen, die ik graag in mijn vriendenkring wil hebben. De reunite gaat er zeker komen.
Frans Bello

Frans Bello

Top weekend

5,0 rating
8 augustus, 2019

Weekend zeilen met de Klipper Avontuur. Geweldige omgeving en atmosfeer om ook daadwerkelijk je ware liefde te ontmoeten. Heerlijk om samen de zeilen te hijsen en te kletsen. Super gezelschap voor een geweldig weekend.

Wilma

Een weekend met een gouden randje! Ik beveel deze reis zeker aan!

5,0 rating
29 juli, 2019

Ook ik was aanwezig van 19 t/m 21 juli op de Klipper “Avontuur”. Het was heel erg gezellig met mensen vanuit het hele land afkomstig! De organisatie en de verzorging, ook qua eten en drinken, was formidabel!. 1 ding was jammer….het was te kort! Hele leuke contacten gemaakt! En dat is uiteindelijk het doel van Elkaar Ontmoeten! We hebben de haven van Vlieland aangedaan en daar ook nog gefietst. Het zeilen was perfect onder goede Wind en weersomstandigheden. Zaterdag wat regen maar dat had ook weer wat Hollands! En Zondag heerlijk zon! Kortom…een weekend met een gouden randje! Ik beveel deze reis zeker aan!
Groet Agnes

Agnes

Super weekend gehad

5,0 rating
29 juli, 2019

Het weekend van 19 t/m 21 juli met de zeilklipper Avontuur het wad op geweest. Alles was perfect geregeld en een super tijd gehad zowel wat het zeilen betreft als wat de gezelligheid en contacten met mede singles.

Jan H.

Vrienden maken en je liefde ontmoeten...

5,0 rating
29 juli, 2019

Voor elk persoon die alleen door het leven gaat, hier kun je vrienden maken en wie weet iemand ontmoeten waar je de liefde vind

Jan

Het is 1 groot feest en je ontmoet werkelijk leuke en vrolijke mensen

5,0 rating
29 juli, 2019

Met de klipper op avontuur is een groot feest je ontmoet werkelijk leuke en vrolijke mensen en varen op t wad naar Vlieland is een belevenis op deze mooie klipper een culinaire genot van drie dagen inbegrepen

Ruud

Ontspannen zeilweekend

5,0 rating
23 juli, 2019

Net terug van een zeilweekend. Alles was prima geregeld! Van het bewaakt parkeren van de auto, heerlijk gevarieerd eten, hapjes tussendoor, playlist met “onze” muziek, prachtige klipper, slaaphutten en meer! Daarnaast natuurlijk de andere gasten: fijne gesprekken, lekker gelachen, lieve woorden…..
We hadden regen en zonneschijn, maar bovenal een lekker windje om te zeilen. Overnachting in de haven van het mooie Vlieland. Ik heb genoten van het hele weekend met alles erop en eraan! Bedankt lieve mensen!

Dita

Snel beslissen...

5,0 rating
3 juli, 2019

Alweer bijna n jaar geleden dat ik mee ging op de zeiltrip. Wist niet goed wat te verwachten, maar wat een top weekend heb ik gehad. Gastheer Mart weet de sfeer er goed in te houden, en houdt ondertussen t gezelschap zeer professioneel in de gaten en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Heerlijk gegeten ook, echt boven verwachting. Verliefd ben ik niet geworden maar wat n leuke mensen heb ik ontmoet, zo vreselijk gelachen met mensen die je helemaal niet kent! Twee hele warme vriendschappen aan over gehouden.
Denk er over om in september weer mee te gaan, maar zie dat ik op moet schieten omdat de tripjes steeds sneller vol zitten.

Hettina

Goede organisatie, leuk gevarieerd gezelschap.

5,0 rating
20 juni, 2019

Goede organisatie, leuk gevarieerd gezelschap.
Tot een volgende keer, gezellig.

Lucy

De 'Dieze-cruise' was top!

5,0 rating
7 juni, 2019

De ‘Dieze-cruise’ van vorige week was top! Heerlijk genoten van prachtig weer, relaxte vaartocht, gezellige mensen en lekkere lunch!

Myriam

Een echte aanrader om in contact te komen met gelijkgestemden!

5,0 rating
7 juni, 2019

Het was weer een fantastische middag, met ook nu weer een fantastische organisatie
En het geluk gehad met het feestje na die tijd, al met helemaal top, een echte aanrader om in contact te komen met gelijkgestemden!
Leo

Leo

Het was een toppie middag

4,0 rating
6 juni, 2019

Het was een toppie middag voor de 50+ singels leuke mensen ontmoet gekletst & gelachen. Prachtig weer👍😎
Voor herhaling vatbaar. Goed georganiseerd. Er wordt veel activiteiten georganiseerd voor de singels Jong en Oud.

Roos

Leuke mensen ontmoet, veel gelachen, echt genoten!

5,0 rating
5 juni, 2019

Wat een superleuke ervaring, leuke mensen ontmoet, veel gelachen, echt genoten! We gaan elkaar vast nog zien.
Mooi schip voorzien van alle comfort. Heel goed verzorgd, werd echt in de watten gelegd. Heerlijk gegeten ook. Voor herhaling vatbaar! Dank aan het hele team!

Myriam

Heel veel gelachen en plezier gemaakt, maar er waren ook zeer interessante serieuze gesprekken.

5,0 rating
4 juni, 2019

Afgelopen weekend 24 mei 19, zeilen op de Waddenzee. Fijne groep mensen bij elkaar, iedereen deed mee om het tot een groot succes te maken. Heel veel gelachen en plezier gemaakt, maar er waren ook zeer interessante serieuze gesprekken.
We hadden fantastisch zeilweer, leuke professionele bemanning. Je werd vanzelf deelgenoot gemaakt van de bemanning, dus leren touw knopen, zeilen hijsen, aanmeren etc.
Eten werd verzorgd door een kok en scheepsmaatje. Echt culinaire hoogstandjes.
Meer dan geslaagd weekend, Mart super georganiseerd. Is voor herhaling vatbaar.

Geert Luyten

Top weekend gehad!

5,0 rating
4 juni, 2019

Top weekend, heerlijk eten, prachtig schip maar vooral fijne gesprekken en heel veel lol!

Irene

Alles wat je als single nodig hebt, veel schik maken en serieuze gesprekken

5,0 rating
4 juni, 2019

Super Mooi weekend , super Kok met Kokki niet te vergeten! Allemaal lekker gewoon weekend weg, wat je als single gewoon nodig hebt, veel schik maken,maar ook wel serieuze gesprekken. Het was top.

Ed Wigman

Héél veel gelachen en gepraat, alsof je elkaar al jaren kent.

5,0 rating
30 april, 2019

Ik heb meegedaan aan een kookweekend, en in een zéér ontspannen sfeer super leuke, lieve en zeker gezellige mensen ontmoet.
Héél veel gelachen en gepraat, alsof je elkaar al jaren kent. Top georganiseerd. Ik zeg DOEN!!!
En waar in mijn geval samen een toetje maken al niet toe kan leiden haha…

Yvonne

Echt een aanrader!

5,0 rating
25 april, 2019

Wij hebben 20 en 21 april de kookworkshop gehad en wat was het supergezellig, echt een aanrader!
Mart bedankt ook voor je gezelligheid en de kok Ronald niet te vergeten.

Karin en Marjan

Fantastisch weekend

4,0 rating
25 april, 2019

Op 20 & 21 april heb ik het kookweekend meegemaakt. Het was een fantastisch weekend op een mooie locatie. Met een gezellige groep mensen. Onder begeleiding van masterchef Ronald, onder het genot van een hapje en drankje, hebben we met elkaar een culinair 4- gangendiner bereid. Het was tot in de puntjes verzorgd.
Een aanrader om je in te schrijven.
Mart, bedankt.

Gusta

Een groep lieve mensen ontmoet

4,0 rating
24 april, 2019

Na een eerste kennismaking op het zonnige terras van het hotel zijn we met twee taxibusjes vervoerd naar de kookstudio waar Mart ons voorstelde aan Masterchef Ronald. Onder zijn professionele en toegewijde begeleiding en onder Mart zijn vrolijke aanwezigheid werd het een fantastische avond met een groep lieve mensen. De gezelligheid werd de volgende ochtend voortgezet aan een heerlijk ontbijt en daarna nog nagezeten in de tuin van het hotel.

Armanda Kuin

Ik heb genoten!

5,0 rating
22 april, 2019

Ik wist niet wat ik er van moest voorstellen, maar ik heb ervan genoten! Gezellige groep waar we veel mee gelachen hebben en heerlijk gekookt. Het was in 1 woord super en zeker een aanrader, ik zou het zo weer doen. Het was in 1 een woord geweldig grote klasse!

Bert Bouwman

Geweldig weekeind

5,0 rating
7 april, 2019

Geweldig weekeind gehad in een prachtige ambiance. Alles was tot in de puntjes geregeld, zelfs het weer. Schitterende omgeving, zeer behulpzame meesterkok en top groep.

Willem

Om nooit te vergeten

5,0 rating
2 april, 2019

Mezelf met zenuwen in het lijf opgegeven voor het kookweekend van 29 en 30 maart 2019. Nergens voor nodig dus, want de groep klikte per direct met elkaar. Door het mooie weer geen gebruik gemaakt van alle schitterende faciliteiten van het mooie hotel, behalve van de bar en het terras met geweldig uitzicht. De kookworkshop was een gezellige boel, met heerlijke gerechten, perfecte wijn en een mega sfeer. De laatste dag nog het mooie en gezellige Den Bosch ingeweest met de groep, en er een weekend om nooit te vergeten van gemaakt. Heerlijk gekletst en ontzettend veel gelachen.
Bedankt Mart voor de top organisatie, en graag tot een volgende keer.

Yvonne

Superleuk kookweekend

5,0 rating
2 april, 2019

Afgelopen weekend een ontzettend leuk kookweekend gehad. Verblijf in een mooi hotel met veel faciliteiten. Een heerlijke maaltijd gekookt onder het genot van een lekker wijntje. Zeker een aanrader, wat mij betreft.

Maarten Sonneveld

Wat een mooi weekend!

5,0 rating
19 maart, 2019

Het afgelopen weekend van 10 maart heb ik deelgenomen aan het Elkaar Ontmoeten Kookweekend. Met een beetje spanning daar naartoe gegaan, maar die was na 10 minuten weg. Zeer leuke groep mensen echt ontmoet en mooie, warme menselijke verbindingen kunnen maken. Zowel het hotel als de leuke interactieve kookworkshop droegen bij aan een supergoed gevoel. Er zijn echt laag-drempelige warme menselijke contacten ontstaan die goed voelen. Complimenten aan Mart.

Gijs de Vocht

Geweldig kookweekend

5,0 rating
18 maart, 2019

Een geweldig kookweekend meegemaakt. Prachtig hotel met vele faciliteiten. Echt ‘n top maaltijd gekookt onder het toeziend oog van een enthousiaste kok. En een prima groepssamenstelling!
Erg leuk en echt een aanrader voor alle 50/60 plus singles!!!
Mart, dank je wel voor de prima organisatie.
Ik blijf mensen naar je site sturen en hoop snel weer aan een activiteit deel te nemen.😘

Tosca Stevens

Fijne en leuke mensen ontmoet

5,0 rating
11 maart, 2019

Het is een bijzonder fijn weekend geweest, tot in de puntjes verzorgd. Fijne en leuke mensen ontmoet waar we veel plezier mee hebben beleefd. Ik ben een zeer positieve ervaring rijker. Alsnog bedankt Mart!

Harrie

Gewoon doen👍🏻

5,0 rating
10 maart, 2019

Afgelopen weekend met een groepje heerlijke, enthousiaste, inspirerende en leuke mensen een kookweekend gehad. Ik vond het doodeng om zo voor het eerst met totaal onbekenden het weekend door te brengen, maar het was geweldig. Lekker gekookt, gegeten en na geborreld. Prachtige locatie, mooie kamers, lekker zwembad, goed ontbijt.
Mart, bedankt voor de ervaring en tot van de zomer op de boot.

Gerda Jansen

Grandioos weekend 🙂

5,0 rating
10 maart, 2019

Dit weekend heb ik deelgenomen aan het kookweekend. Het was grandioos. Leuke mensen ontmoet in een gezellige ambiance. Eten was heerlijk. Hotel was ook uitstekend.
Prima georganiseerd Mart. Binnenkort boek ik een zeilweekend. Ik heb de smaak te pakken!

Brigitte van Dijk

Heel veel plezier gehad

5,0 rating
6 maart, 2019

Ik heb deelgenomen aan een kookweekend… het was supergoed georganiseerd. Hele leuke mensen ontmoet in een zeer gezellige ambiance… en heel veel plezier gehad.

Jolanda

Geweldige formule voor single 50+

5,0 rating
5 februari, 2019

Weer een gezellig weekend met Mart kunnen afvinken. We waren met acht personen, maar alles paste. Geweldig hotel met alle faciliteiten inclusief wellnes. Met een busje keurig gebracht naar de Kookstudio in Den Bosch waar we onder professionele begeleiding een complete tapastafel bereid hebben, die we daarna natuurlijk zelf opgegeten hebben. Lekkere wijn gedronken en er werd nergens moeilijk over gedaan. Volop gekletst, en hier en daar in de rugzak van deelnemers gekeken. Netjes teruggebracht naar het hotel, de bar was gelukkig nog open en dat bleef zo tot de late uurtjes. Prijs/kwaliteit was in orde. Kortom een geweldige formule voor single 50+ die ook een weekend weg willen en gezelligheid zoeken.

Jan

Prachtige manier om mensen te ontmoeten

5,0 rating
19 november, 2018

Ook ik heb vorig weekend een heerlijk weekend gehad aan boord van de ‘Avontuur’. Wat ik (buiten de dingen die eerder genoemd werden) het mooist en meest bijzonder vond waren de gesprekken die tot stand kwamen; iedereen aan boord heeft zn/haar eigen verhaal, eigen ervaringen. Er zijn inzichten uitgewisseld, dingen geleerd of begrepen waardoor mensen op een positieve manier weer makkelijker verder kunnen.
Ik denk dat je dat voor ogen moet hebben wanneer je zo’n reis gaat boeken: een prachtige, natuurlijke, ongedwongen manier om gelijkgestemde mensen te ontmoeten, mooie gesprekken te voeren, inzichten te krijgen en gewoon een paar heerlijke dagen genieten van water, wind, zon, zeilen, eten etc.!
Is dat je uitgangspunt dan kun je een prachtig weekend beleven.
(Mocht er dan toevallig toch iets moois ontstaan, iets meer dan vriendschap tussen 2 mensen, dan is dat natuurlijk heel mooi en bijzonder 😉 maar dit is niet het uitgangspunt en ook niet de opzet van deze trips!)

Christien Ypma

Sterren van de hemel gedanst

5,0 rating
15 november, 2018

En ik zat daar op het schip dit geweldige weekend. 😎 Een bijzondere ervaring, leuke mensen leren kennen en heerlijk gegeten. Niks moet, alles mag. Ik heb op het dek liggen mijmeren. Leuke gesprekken gevoerd. En de sterren van de hemel gedanst met alle aanwezigen op het schip. Een ervaring en herinnering waar ik nog lang met een smile op terug kan kijken.

Els van Daal

Ik had dit niet willen missen!

5,0 rating
20 oktober, 2018

Ook ik ben mee geweest op het luxe zeilschip en kijk terug op een fantastisch weekend onder geweldige weersomstandigheden! Geen zeilervaring, maar dat maakt niets uit! Ik had geen idee wat ik ervan moest verwachten, maar kan alleen maar zeggen: ik had dit niet willen missen! Fijne gesprekken gevoerd met fijne mensen.

Willy van Vuren

4.9
4,9 rating
4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 42 reviews)
Uitstekend93%
Heel goed7%
Prima0%
Matig0%
Slecht0%

Beoordeel ons!