WIE GAAT ER MET ONS IN ZEE?

Komt het door de zon, de prachtige natuur of het water van de Waddenzee? De hechte sfeer die al snel aan boord ontstaat lijkt bijna een beetje magisch. Na afloop krijgen we vaak reacties zoals deze: ‘Wat was het geweldig! Ongelooflijk dat de mensen die ik van tevoren nog nooit gezien had, na het zeilweekend als oude vrienden voelden.’

Natuurlijk begint alles met de groep die mee in zee gaat. Al kennen we elkaar nog niet, er zijn sowieso overeenkomsten die een band scheppen. We varen met gezellige mannen en vrouwen van ongeveer dezelfde generatie, allen single, die open staan voor anderen. Net als jij hebben ze het meeste in hun leven prima voor elkaar en zijn ze niet per definitie eenzaam of fanatiek op zoek naar een levenspartner.

Vind je op de boot de Liefde van je Leven? Dat weet niemand, maar dat vormt ook niet het belangrijkste doel. Nieuwe mensen ontmoeten en vriendschappen sluiten verruimt je blik op de horizon. Hoe geweldig is dat? Uit ervaring kan ik je vertellen dat de zeewind eventuele zenuwen snel wegwaait, daarbij geholpen door onze crew, onder wie ikzelf. Wij vinden het een eer om je in de watten te leggen. Daarom is het ijs meestal zo gebroken.

Wil je meezeilen dan mag dat natuurlijk, maar niks is verplicht. Je kunt ook lekker achterover in de kussens leunen en rustig om je heen kijken. Met een lekker hapje en een fonkelend glas wijn. Even geen zorgen aan je hoofd want alles wordt voor je geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten. Tijdens deze trip plukken we niet enkel de dag maar het hele weekend, compleet met romantische zonsondergangen en een heerlijke nachtrust in de gerieflijke slaapcabines.

Kortom:

 • Een weekend ontspannen zeilen over de Waddenzee met tien 50+ singles,
 • op een luxe zeilschip, van alle gemakken voorzien,
 • geheel verzorgd, de prijs is inclusief maaltijden & non-alcoholische drankjes,
 • in de vertrouwde handen van onze gastvrije crew bestaande uit de schipper & matroos, de kok en ikzelf; jullie persoonlijke gastheer.

Alle details en de link om in te schrijven vind je hieronder.
Wil je meer informatie? Bel, app of mail met mij persoonlijk. Ik vind geen enkele vraag vreemd en sta je graag te woord!

Hartelijke groet,
Mart van de Weijenberg

T 06-53903334
E info@elkaarontmoeten.nl
I www.elkaarontmoeten.nl

Elkaar Ontmoeten (een initiatief van Mart van de Weijenberg, zelf een vrolijke 50+ man) organiseert kleinschalige een- en meerdaagse evenementen waarop gezellige singles van 50 jaar en ouder Elkaar Ontmoeten. Laagdrempelig en een aanrader voor iedereen die graag nieuwe vrienden maakt.

De nieuwe datums voor de Zeilweekenden zijn:
6-8 + 20-22 augustus, 3-5 september, 1-3 + 15-17 oktober 2021

Inchecken: op vrijdag om 20:00 uur

Opstapplaats: Harlingen (exacte ligging volgt via de e-mail)

Parkeren: Regelen wij voor je.

Bagage: Wil je je bagage van tevoren al aan boord brengen? Dat kan! Wel graag even in overleg (bellen/appen/mailen).

Slapen: Er zijn twaalf tweepersoonscabines met goede stapelbedden van twee meter lang, voorzien van dekbedden, lakens en kussens, eigen wastafel.

Sanitair: Twee douches (warm water) en twee toiletten.

Algemeen: Het schip is stijlvol ingericht met fijne banken en zitkussens. Er is centrale verwarming.

Route: Onze route is afhankelijk van de weersomstandigheden en wordt bepaald door onze ervaren schipper. Wie weet maken we tijdens ons weekend kennis met de vrolijke bewoners van de zandbanken; vaak liggen er honderden zeehonden lekker te zonnebaden!

Activiteiten: Behalve het zeilen zelf (geen must, maar ook zeilers zonder ervaring leren we indien gewenst graag wat kneepjes van het vak) is er de mogelijkheid om in overleg een dorps- of strandwandeling te maken of fietsen te huren. Een terrasje pikken kan ook, zowel op Vlieland als Terschelling zijn de strandterrassen op loopafstand.

Coronaproof: Natuurlijk houden we rekening met jouw gezondheid en veiligheid.

Naast de landelijke richtlijnen hierbij onze extra aanpassingen op een rijtje:

 • We mogen met maximaal 12 gasten aan boord. (afhankelijk van de dan geldende COVID-19 regels)
 • Ieder heeft een eigen cabine.
 • Voor het uitgebreide protocol: klik hier.

Terugkomst: zondag rond 15:00 uur.

Inclusief:

 • Twee overnachtingen,
 • tweemaal ontbijt,
 • tweemaal lunch,
 • verrassingsdiner op zaterdag,
 • met regelmaat koffie en thee met iets lekkers,
 • alle niet-alcoholische dranken.
 • bijdrage aan de Bruine Vloot (dit ivm Corona)

Exclusief:

 • Alcoholische dranken (aan boord tegen gereduceerde prijzen volop verkrijgbaar),
 • heen- en terugreis naar en van de haven,
 • persoonlijke uitgaven,
 • reis- en/of annuleringsverzekering.

Prijs: € 399,00 per persoon. Wanneer je je met onderstaande link inschrijft, word je vanzelf naar de betaalmogelijkheden geleid.

JA! HET LIJKT MIJ SUPER GEZELLIG EN IK GA GRAAG MEE! Klik hier om in te schrijven.
IK WEET HET NOG NIET ZEKER, MAAR IK ONTVANG WEL GRAAG DE NIEUWSBRIEF.